Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Jukka Peltola

Jääkiekkoilija

Mistä sun suorituskyky koostuu?

Hyvä suorituskyky syntyy kokonaisvaltaisesta urheilijan elämästä. Omalla kohdallani tämä tarkoittaa monipuolista ravintoa (30 %), hyvää unta (30 %) ja harjoittelua ja pelitaitoa sekä kaikkien edellä mainittujen yhdessä antavaa luottamusta omaan osaamiseen (40 %). Kun tietää ravitsemuksen, levon ja harjoittelun olevan kunnossa, on helppo luottaa omaan jaksamiseen ja osaamiseen.

Huippujääkiekkoilijalta vaaditaan pelaajan näkökulmasta uuden oppimisen nälkää ja voitontahtoa sekä vaikeidenkin tilanteiden hyväksymistä ja niistä ulospääsyn löytämistä. Huippu-urheilijan näkökulmasta vaaditaan sitoutumista urheilijan elämään ja valintojen tekemistä sen mukaisesti.

Mitä asioita voisit vielä parantaa suorituskyvyssäsi?

Palautuminen ja uni pelien jälkeen ovat kehitettävien asioiden listalla. Unen laatu on ravinnon ohella ykkösjuttuja palautumisessa.

Minun on monesti hankala saada unta ennen aamuyötä pelien jälkeen, koska elimistö käy niin kierroksilla illan kamppailusta. Itselläni rauhoittumiseen auttaa parhaiten hyvän kirjan lukeminen.

Mitkä tuotteet ovat suosikkejasi paremman suorituskyvyn tavoittelussa?

Ennen pelejä luotan nesteytyksessä aina elektrolyyttijauheisiin. Pidän niistä erityisesti maun ja imeytyvyyden takia. Myös kookosvesi on hyvä valinta nesteytykseen.

Käytän smoothieissa Heraproteiinia ja Opti MSM -valmisteita. Näin välipalasta tulee ravitseva, ja samalla nivelet pysyvät kunnossa. Heraproteiini on hyvä tuote palautumiseen.

Vitamiineista ja hivenaineista itselleni tärkeimpiä ovat Super D-vitamiini, Tripla C-vitamiini, Tripla Magnesium sekä Ilta Magnesium, joka rauhoittaa pelien jälkeen mukavasti.

Uskon vahvasti Puhdistamon tuotteiden yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon olevan iso apu urheilijalle suorituskyvyn tavoittelussa ja ylläpitämisessä, mutta myös tukevan hyvää terveyttä ja parempaa elämänlaatua.

Jukan Top 3 tuotteet:

Sold out

Sold out

Sold out

Tutustu Puhdistamo Athletics -tuotesarjaan


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo