Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Juuse Saros

Jääkiekkoilija, NHL-joukkue Nashville Predators

Mistä sun suorituskyky koostuu?

Henkinen vireystila, fiilis ja valmistautuminen ovat tärkeimmässä roolissa suorituskyvyssäni. Käytän tiettyjä rutiineja mielikuvaharjoittelun ja lämmittelyjen kautta, mitkä aikaansaavat mulle sellaisen fiiliksen, että olen valmis pelaamaan.

Mielikuvaharjoittelussa käytän paljon eri kokemusten ja tilanteiden läpikäymistä, mikä auttaa mua olemaan valmis peleihin ja myös treeneihin. Henkisen vireystilan kannalta on myös tärkeää, että jäähallin ulkopuolella on muutakin ajateltavaa, jotta pää ei ylikuormitu.

Jos suorituskykyni pitäisi jakaa prosentteihin, jakautuisivat osa-alueet seuraavasti: 45 % henkinen vireystila, 35 % fyysinen vireystila ja 20 % ravinto / lepo.

Maalivahdin kannalta kenties tärkein ominaisuus kaiken teknisen osaamisen (liikkuminen, torjuminen, sijoittuminen yms.) lisäksi on henkinen kapasiteetti. Maalivahti on melko iso osa joukkuetta, ja maalivahdin pitää osata käsitellä erilaisia tilanteita pelien sekä kausien aikana. Erilaisten kokemusten kautta sitäkin oppii.

Mitä asioita voisit vielä parantaa suorituskyvyssäsi?

Palautuminen ja ravinto ovat asioita, missä voisin jonkin verran parantaa. Varsinkin nyt, kun niistä on koko ajan lisää faktaa tiedossa verrattuna siihen, kun olin urani alussa.
Omaa kroppaa voisin kuunnella vielä paremmin nyt, kun alkaa vähän ikääkin tulla lisää.
 
Maalivahdin hommassa kehittyminen on aikalailla sellaista jokapäiväistä yksityiskohtien hiomista. Voisinkin kehittyä vielä ihan kokonaisvaltaisesti, mikä tekee myös tästä lajista hienon, koska ikinä ei ole niin sanotusti sellaista valmista pakettia, mihin tyydytään.

Mitkä tuotteet ovat suosikkejasi paremman suorituskyvyn tavoittelussa?

Uusista Athletics sarjan tuotteista suosikkini on ollut kauden aikana on ollut vaniljanmakuinen heraproteiini. Pelikauden aikana kulutus on kovaa, joten proteiini täytyy muistaa, ettei pääse kuihtumaan. Aion myös testata Optimal EAA:ta enemmän lähiaikoina, koska se on mulle ihan uusi juttu!

Noin muuten kovimmalla käytöllä Puhdistamon tuotteista itselläni ovat Super D-vitamiini, Tripla Magnesium, Ilta Magnesium, Super Complex B-vitamiini, Tripla Sinkki + C, Premium Maca, kookosvedet ja elektrolyyttijauhe.

Juusen Top 3 tuotteet:

Sold out

Sold out

Sold out

Tutustu Puhdistamo Athletics -tuotesarjaan


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo