Juhannuksen mansikkakakku
(G, V)
Mitä olisi juhannus ilman mansikkakakkua? 😍🍓
Tämän herkullisen ja uskomattoman helpon juhannuskakun pohja valmistuu vain ainekset sekoittamalla. Meidän laadukkaat kookossokeri sekä -öljy tuovat mehevään pohjaan ihanaa kookosen makua 🍰🥥 Väliin reilusti kuohkeaa vispiä, tuoreita kotimaisia mansikoita ja sitten vain herkuttelemaan! 🥰
Resepti: Emili Kumpuniemi
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 dl mantelijauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl Puhdistamon Psylliumia
ripaus suolaa
1,5 dl Puhdistamon Kookossokeria
2,5 dl kasvimaitoa
1 dl kasvipohjaista jogurttia
1 dl Puhdistamon sulaa Kookosöljyä
2 dl kasvipohjaista vispiä
Puhdistamon Kookossokeria
ripaus vaniljajauhetta
500 g tuoreita mansikoita
1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen, ota uunipelti valmiiksi esille ja asettele siihen leivinpaperipala.
2. Mittaa pohjan kaikki kuivat aineet kulhoon ja sekoita. Lisää joukkoon maito, jogurtti sekä kookosöljy ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
3. Levitä taikina 2/3 pellille ja kypsennä sitä uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä kypsä kakkupohja ja leikkaa se puoliksi.
4. Vatkaa vispi ja mausta se makusi mukaan kookossokerilla sekä vaniljalla. Pilko mansikat. Kokoa kakku ja sitten vain nauttimaan!
Reseptiin tarvittavat Puhdistamo-tuotteet: