Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Ilmaiset toimituskulut - kaikkiin yli 59€ tilauksiin
Laadukkaat ja turvalliset superfoodit

Lime-kiiviraakakakku

Ainekset

Pohja

1 rkl Kookossokeria
4 dl saksanpähkinöitä
1 dl auringonkukansiemeniä

4 kpl pehmeää taatelia kivet poistettuina

 

Täyte

1 dl Kookossokeria

3 rkl Kookosöljyä

5 dl cashewpähkinöitä liotettuna vähintään 2 tuntia

1,5 dl limen mehua

ripaus Guerande-merisuolaa

Koristeluun

2 kypsää kiiviä

Tee näin

1. Laita täytteen cashewpähkinät likoamaan runsaaseen, kylmään veteen jääkaappiin vähintään 2 tunniksi tai mielellään yön yli.

2. Valmista pohja. Soseuta saksanpähkinät, taatelit (tarkista, että niissä ei ole kiviä), auringonkukansiemenet, palmusokeri ja suola tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella mahdollisimman tasaiseksi massaksi. Aseta leivinpaperi (Ø 24 cm) irtopohjavuoan pohjalle ja painele pohjaseos vuokaan.

3. Valmista täyte. Sulata kookosöljy juoksevaksi vesihauteessa tai mikrossa. Valuta liotetut cashewpähkinät ja kumoa ne tehosekoittimeen tai kulhoon. Lisää sulatettu kookosöljy, limen mehu, palmusokeri ja suola. Aja seos tasaiseksi.

4. Kaada täyte kakkupohjan päälle. Kuori ja viipaloi kiivi ja koristele kakun pinta kiiviviipaleilla.

5. Hyydytä kakkua jääkaapissa noin 4 tuntia. Voit nopeuttaa hyytymistä laittamalla kakun hetkeksi pakastimeen.

Anna kakun pehmetä huoneenlämmössä 15 min ennen tarjoilua.

TILAA UUTISKIRJEEMME!

@Puhdistamo