Mausteiset tofu-kasvisvartaat (10kpl)
Herkullista viikonloppua! 😍 👋 Nämä mausteiset tofu-kasvisvartaat ovat vegaanisia ja gluteenittomia joten ne sopivat erilaisille ruokailijoille 😌 👌 Värejä lautaselle! 🧡
Resepti: Emili Kumpuniemi
1paketti maustamatonta tofua
1pieni kesäkurpitsa
1iso paprika
1rasia kirsikkatomaatteja
2punasipulia
+ varrastikkuja
¾ dlsulaa Puhdistamon Kookosöljyä
1 tlPuhdistamon Superkurkumaa
2 tlpaprikajauhetta
ripaus cayannepippuria
1 tlPuhdistamon Guerande-merisuolaa
1. Leikkaa tofu paksuiksi siivuiksi, aseta siivut talouspaperipalojen väliin ja laita paino (esim. paistinpannu) niiden päälle, jotta tofusta irtoaa ylimääräinen neste pois.
2. Huuhtele kasvikset ja pilko ne sekä kuivatut tofusiivut reiluiksi paloiksi. Täytä varrastikut kasvis- ja tofupaloilla.
3. Sekoita marinadin ainekset keskenään, sivele se kauttaaltaan vartaiden päälle ja asettele ne uunivuokaan tai -pellille. Kypsennä tofu-kasvisvartaita 175 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes vartaissa on kaunis väri.