Ystävänpäivä - mikä ihana syy hemmotella itseään ja läheisiään pienellä suklaisella herkulla 😋🍫 Tai miksei vaikka naapureita! Maapähkinävoi ja raakasuklaa ovat lyömätön yhdistelmä taatelien kanssa. Tämä toffee ei jää pitkäksi aikaa kaappiin... 😏💕
Resepti: Emili Kumpuniemi
300 g tuoreita taateleita
1 - 1,5 dl maapähkinävoita
ripaus Guerande-merisuolaa
2 Puhdistamon raakasuklaapatukkaa (tumma tai vanilja)
1.Poista taateleista kivet. Lisää blenderiin/monitoimikoneeseen taatelit, maapähkinävoi sekä suola ja työstä ne yhtenäiseksi massaksi.
2. Levitä valmis toffeemassa leivinpaperille ja siirrä pakkaseen jähmettymään.
3. Sulata raakasuklaa miedolla lämmöllä vesihauteessa. Kuorruta jähmettynyt toffee sulalla raaksuklaalla ja viimeistele vielä halutessasi maapähkinävoiraidoilla sekä suolahipuilla.
4. Nosta valmis pähkinä-suklaatoffee vielä hetkeksi jääkaappiin tai pakkaseen,
jotta suklaa jähmettyy. Sitten vain nauttimaan!
Reseptiin tarvittavat Puhdistamo-tuotteet: