Tässäpä kaksi klassikkoa, joita tuskin olet hoksannut yhdistää: pinaattikeitto ja pakuri, yksi Suomen luonnon arvostetuimmista raaka-aineista, ovat lyömätön yhdistelmä! 💚
Pakurikääpäuutteemme on uutemuotonsa vuoksi äärimmäisen helppokäyttöinen ja kätevä lisätä ruoanlaitossakin nesteen joukkoon. Se tuo kivaa tvistiä arkisiin resepteihin!
Resepti: Emili Kumpuniemi
💚 100 g tuoretta pinaattia
💚 2 rkl Puhdistamon Oliiviöljyä, Kookosöljyä tai Alppi-Gheetä
💚 5 dl haluamaasi maitoa
💚 0,5 tl suolaa
💚 ripaus valkopippuria
💚 3 rkl riisijauhoa
💚 haluamasi määrä Puhdistamon Pakurikääpäuutetta
💚 2-4 keitettyä (7 min) luomu kananmunaa
1. Huuhtele ja pilko pinaatit. Lisää kattilaan rasva sekä pinaatit ja kuullota hetki. Kaada joukkoon puolet maidosta, suola sekä valkopippuri ja sekoita hyvin.
2. Sekoita loppuun maitoon riisijauho niin, että siihen ei jää paakkuja. Kaada maito ohuena nauhana kattilaan samalla sekoittaen koko ajan.
3. Anna pinaattikeiton kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan samalla sekoittaen, jotta se ei pala pohjaan. Lisää lopuksi Pakurikääpäuutetta, sekoita ja nauti pinaatti-pakurikeitto keitettyjen kananmunien kanssa.
Reseptiin tarvittavat Puhdistamo-tuotteet: