1 dl manteleita
|
4 dl kaurahiutaleita
|
1,5 rkl raakakaakaojauhetta |
3/4 dl kookosöljyä
|
1/2 dl hunajaa |
1 tl Guerande-suolaa |
1 dl raakakaakaonibsejä |
Laita uuni lämpiämään 150 asteeseen, ota uunipelti esille ja asettele siihen leivinpaperi.
Rouhi mantelit reiluiksi paloiksi. Mittaa kaurahiutaleet, mantelipalat sekä raakakaakaojauhe kulhoon ja sekoita. Lisää joukkoon sula kookosöljy sekä juokseva hunaja ja sekoita hyvin. Levitä granola tasaisesti pellille ja paahda uunissa n. 15-20 min, kunnes se on pinnalta rapean tuntuinen. Varo kuitenkin polttamasta granolaa!
Kun granola on jäähtynyt, lisää päälle vielä raakakaakonibsit ja lohko koko komeus ihaniksi granolapaloiksi. Säilytä valmis granola tiiviissä rasiassa/pussissa, jotta se ei pehmene.