Spirulina-pinaattiletut
150 g pakastepinaattia sulaneena ja valutettuna
2 dl tattarijauhoa
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 tl Spirulina-jauhetta
2 dl kauramaitoa
2 munaa
1 rkl kookosöljyä sulatettuna
Puolukkainen chia-hilllo
200 g pakastepuolukoita
1,5 rkl Puhdistamon chia-siemeniä
2 rkl hunajaa
Spirulina-pinaattiletut
1. Sekoita kaikki ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella tasaiseksi.
2. Paista kuumalla pannulla kookosöljyssä. Tarjoile puolukkaisen chia-hillon kanssa.
Puolukkainen chia-hillo
1. Laita jäiset puolukat kattilaan ja sulata miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
2. Kun puolukat on sulia, lisää chiansiemenet ja hunajaa. Sekoita hyvin ja painele puolukoita hieman, niin että niiden rakenne rikkoutuu.
3. Anna jäähtyä ja laita jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi tai yön yli.