Natural Energy Drink -energiajuomien resepti muuttuu!

Olet saattanut huomata, että Natural Energy Drink -energiajuomamme ovat loppumaisillaan monesta kaupasta. Tälle on yksinkertainen selitys: muutamme Natural Energy Drink -energiajuomiemme reseptiä, minkä vuoksi tuotteiden toimitukset ovat väliaikaisesti tauolla.

Ruokavirasto on ohjeistanut meitä, että Puhdistamon energiajuomien reseptissä käytetty ainesosa L-teaniini luokitellaan uuselintarvikkeeksi, jota ei sellaisenaan tulisi käyttää energiajuomissa. L-teaniini on aminohappo, jota on luontaisesti muun muassa vihreässä teessä. L-teaniinin käyttö on EU:n uuselintarvikelain mukaan sallittua ainoastaan ravintolisissä. Euroopan ulkopuolella L-teaniinia käytetään laajasti elintarvikkeissa ja juomissa.

Tulemme poistamaan L-teaniinin Natural Energy Drink -juomien reseptistä. Arvioimme, että uudella päivitetyllä reseptillä tuotteet ovat saatavilla aikaisintaan toukokuun loppupuolella 2021. Uusia tuotteita ei siis tarvitse odotella pitkään!

Tuotteidemme laatu on meille ensisijaisen tärkeää. L-teaniinin poistaminen reseptistä ei vaikuta Natural Energy Drink -energiajuomien makuun tai kofeiinimäärään: tuote on yhtä herkullinen ja piristävä kuin aina ennenkin. Ilman l-teaniinia tuote ei välttämättä sovellu yhtä hyvin kofeiiniherkille ihmisille l-teaniin kofeiinia tasoittavan vaikutuksen takia.

Tiedotamme, kun Natural Energy Drink -juomat ovat jälleen saatavilla valikoimassamme!

Psst!

Löydät valikoimastamme yhä muut herkulliset juomatuotteet piristämään arkeasi: kuplivat kombuchat, luonnollisen raikkaat kookosvedet sekä tehokkaasti nesteyttävät elektrolyyttijauheet!


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo