Tuote lisätty ostoslistalle
Tuote poistettu ostoslistalta
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Hyvinvointibrändi Puhdistamo ja Jare Tiihonen lahjoittavat 75 000 euroa syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille

 

Natural Energy Drink -juomien myynnistä saatu summa kohdennetaan Pelastakaa Lapset ry:n kautta vähävaraisten ja syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja lapsiperheiden auttamiseen kotimaassa. 

 

Maaliskuussa 2020 alkaneessa hyväntekeväisyyskampanjassa jokaisen persikan ja bergamotin makuisen Natural Energy Drink -juoman myynnistä lahjoitettiin viisi senttiä Pelastakaa Lapset ry:lle. Lahjoitus oli kokonaisuudessaan 75 000 euroa ja se luovutettiin järjestölle tammikuussa.

 

”Sydämellinen kiitos Puhdistamolle ja Jare Tiihoselle tästä erittäin merkittävästä lahjoituksesta. Teidän avullanne pystymme tarjoamaan pitkävaikutteista tukea niille lapsille ja nuorille, joille tulevaisuus näyttäytyy hyvinkin epävarmana. Tällainen tuki voi muuttaa jopa lapsen koko loppuelämän”, kiittää Pelastakaa Lapset ry:n yritysyhteistyön tiiminvetäjä Heli Le.

 

 

Lahjoituksen turvin tuetaan kotimaan syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria. Korona-aika on tuonut monelle perheelle ongelmia ja erityisesti vähävaraisten perheiden tilanne on vaikea. Taloudellisiin vaikeuksiin on joutunut myös niitä perheitä, joilla ennen koronakriisiä asiat olivat hyvin.

 

”Lasten ja nuorten hyvinvointi on minulle tärkeä teema, josta huolehtiminen korostuu erityisesti nyt haastava aikana. On mieltä lämmittävää, että saatiin yhdessä kerättyä merkittävä summa tärkeään tarkoitukseen. Puhdistamo oli täydellinen kumppani toteuttamaan kampanja, jossa halutaan tehdä myös energiajuomiin liittyvää kulttuurinmuutosta”, Jare Tiihonen kommentoi.

 

”Puhdistamon tavoitteena on muuttaa energiajuomakulttuuria parempaan suuntaan. Yhteistyö Jaren ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa on ollut meille iso ja tärkeä asia. Kampanjan mahdollistivat lopulta jälleenmyyjämme ja asiakkaamme”, kiittelee Puhdistamon kaupallinen johtaja Joni Inkinen.

 

Puhdistamon Natural Energy Drink on luonnollinen vaihtoehto perinteisille energiajuomille, sillä se ei sisällä lainkaan keinotekoisia makeutus-, väri- tai säilöntäaineita. Tuotteen makeutuksessa käytetään sokerin sijaan steviaa ja kofeiini on peräisin luontaisista lähteistä, kuten vihreästä teestä, guaranasta ja yerba mate -uutteesta. Kofeiinia on juomassa luontaisesti saman verran kuin perinteisissä energiajuomissa.

 

Lisätiedot:

Joni Inkinen, kaupallinen johtaja / Puhdistamo 044 5330 001 joni.inkinen@puhdistamo.fi

Hanna-Maaret Heikurainen, markkinointijohtaja / Puhdistamo 050 3716 337 hanna.heikurainen@puhdistamo.fi

Heli Le, yritysyhteistyön tiiminvetäjä / Pelastakaa Lapset ry 050 3533 794 heli.le@pelastakaalapset.f

Carla Ahonius, manageri (Jare Tiihonen) 040 7197668 carla@manageme.fi

 

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood-brändi ja innovatiivinen hyvinvointiyritys, joka tunnetaan erityisesti intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisestaan puhtaaseen ravintoon ja laatuun. Tuomme maailman ravintorikkaimpia ruoka-aineita niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Valmistamme laadukkaita, lisä- ja täyteaineettomia ruokatuotteita, juomia ja lisäravinteita, jotka ovat saatavilla kattavasti ympäri Suomen. Tavoitteenamme on luoda helposti lähestyttävää hyvinvoinnin kulttuuria ja innostaa jokaista, joka haluaa saavuttaa terveellisemmän elämäntyylin. Koe hyvinvoinnin uusi taso!

 

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children - järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään.  


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo