Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Top 5 tuotteet kesään!

Nautitaan kesästä ja voidaan hyvin! Riittävä nesteytys, ihon valmistaminen aurinkoon ja vatsan tasapaino pitävät huolen siitä, että voit nauttia aurinkoisista päivistä täysillä.

Tutustu tuotteisiimme, jotka tuovat hyvän olon kesän luoksesi!

Luomu Kombucha

Luomu, lisäaineeton, säilöntäaineeton ja pastöroimaton Luomu Kombuchamme on raikas juomavalinta kesähelteille. Se on myös mitä mainioin vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille: kaikki kombuchamme valmistetaan 100 % luonnollisista raaka-aineista.

Sokerilla on merkittävä rooli kombuchan käymisprosessissa ja se toimii polttoaineena maitohappobakteerikantojen eli scobyn kehittymiselle. Sokeria ei siis lisätä juomaan makeutuksena eikä kyse ole valkoisesta sokerista, vaan luomulaatuisesta ruokosokerista. Kombuchassamme on sokeria alle 6 g / 100 ml, mikä on perinteisiin virvoitusjuomiin nähden huomattavasti vähemmän.

Herkullisen hedelmäinen Kombucha Persikka tuo kesän huulillesi! Vai onko suosikkisi valloittava Vadelma tai kuplivan kirpsakka Sitruuna-inkivääri? Löydät varmasti valikoimastamme juoman sinun makuusi!

Elektrolyyttijauhe

Pidä huoli riittävästä nesteytyksestä kuumina kesäpäivinä! Elektrolyytit ovat mineraaleja, joita keho tarvitsee useisiin erilaisiin aineenvaihdunnallisiin tapahtumiin aina sydämen toiminnasta nestetasapainon säätelyyn. Elimistön tärkeimpiä elektrolyyttejä ovat kalium, kalsium, magnesium ja natrium. Elektrolyyttejä on veressä ja muissa kehon eritteissä sekä solujen sisällä.

Elektrolyyttijauheemme on herkullinen tehonesteyttäjä, joka pitää huolen neste- ja elektrolyyttitasapainosta helteellä. Riittävä nesteytys pitää niin ajatuksen kirkkaana kuin suorituskyvyn kunnossa!
 
Puhdistamon ellu valmistetaan tietysti 100 % puhtaista raaka-aineista. Keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi se sisältää Guérande-merisuolaa, C-vitamiinia sekä OptiMSM:ää, orgaanista rikkiä. Ja mikä parasta, 0 grammaa sokeria!

Sheikkaa ellujauheemme sellaisenaan veteen tai valmista siitä herkullista mehujäätä tuoreiden marjojen ja hedelmien kanssa! Elektrolyyttijauhettamme on saatavilla 120 g purkeissa ja isommissa 240 g pusseissa.

Spirulina

Beetakaroteeni suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta ja auttaa syvän rusketuksen hankkimisessa. Mutta tiesitkö, että spirulina sisältää runsaasti luonnollista beetakaroteenia?

Spirulina on muutenkin aikamoinen tehopakkaus: sen painosta yli 60 % on täysipainoista proteiinia! Lisäksi se sisältää runsaasti hivenaineita kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia, sinkkiä ja kaliumia sekä vitamiineja kuten B12-vitamiinia. Impressive!

Puhdistamon Spirulina kasvatetaan Taiwanissa ihanteellisen lämpimässä ilmastossa, luonnollisen puhtaassa vuoristolähdevedessä. Löydät valikoimastamme spirulinaa niin tablettien kuin jauheen muodossa!

Natural Energy Drink

Luonnollista energiaa kesään! Natural Energy Drink on sokeriton energiajuoma, jonka kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta. Luontaiset kofeiinin lähteet vihreätee-, guarana- ja yerba mate -uutteet tekevät olosta tasaisen skarpin.

Natural Energy Drinkien raikkaat maut on kuin tehty kesään. Mikä on sinun suosikkisi: sitruksinen Bergamotti, makoisa Persikka vai kirpsakka Vihreä omena? NED auttaa keskittymään elämän tärkeisiin hetkiin!

Maitohappobakteerit ja ruoansulatusentsyymit

Kesällä tulee herkuteltua yhtä sun toista - esimerkiksi grilliruokaa ja jäätelöä. Ja se on täysin ok, sillä mitä olisikaan kesä ilman pieniä nautintoja! Kun vatsaa turvottaa tai olo tuntuu tukkoiselta, maitohappobakteerimme ja ruoansulatusentsyymimme vastaavat kutsuun.

Maitohappobakteeri + Boulardii on tehokas yhdistelmä Lynside® boulardii-hiivalajia LactoSpore® -maitohappobakteeria sekä Lynside® Pro SCB -hiivalajia. LactoSpore®
-maitohappobakteerit säilyvät elinvoimaisena läpi ruoansulatuskanavan rajuimpienkin olosuhteiden ja kykenevät tuottamansa maitohapon avulla estämään suoliston toiminnalle haitallisten bakteerien kasvua. Ainutlaatuisen itiömuotonsa ansiosta tuote toimii tehokkaasti!

Ruoansulatusentsyymi ja Vahva Ruoansulatusentsyymi -valmisteet auttavat pilkkomaan ravinnosta saatavia proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja. Ne sisältävät joukon huolellisesti valittuja vahvoja entsyymikantoja, jotka säilyttävät toimintakykynsä sekä erittäin happamassa että erittäin emäksisessä ympäristössä. Ruoansulatusentsyymimme sopivat myös vegaaneille, sillä ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo