NAURETTAVAN HYVÄ KOOKOSVESI!

 

 


 


Missä tilanteissa sinulle maistuu Puhdistamon Kookosvesi? Tuplaa voittomahdollisuutesi ja jaa Kookosvesihetkesi #puhdistamo ja @samihedberg ja olet mukana arvonnassa!

Maailman paras janojuoma saatavilla:  Kaikista Suomen Lidleistä
 S-ryhmän myymälöistä
 K-kaupoista
 Hyvinvarustelluista luontaistuoteliikkeistä ja –verkkokaupoista
 Ja tietysti täältä
 

Tuotevertailu (0)
Järjestä:
Näytä:
100% Kookosvesi   Hyvänmakuinen, nuoresta vihreästä thaimaalaisesta kookosp..
24,95€
100% Kookosvesi   Hyvänmakuinen, nuoresta vihreästä thaimaalaisesta kookosp..
2,29€” Tarinamme sijoittuu Intian valtamerelle noin 1600 kilometriä Afrikan mantereesta itään.

Muinaisen legendan mukaan siihen pisteeseen syntyi tarunhohtoinen saari. Eräänä päivänä saaren kasvillisuuden seasta kohosi ravinteikas, kaunis ja pitkulainen puu, joka kantoi hedelmää. 123 kpsj. saarelle eksyi kaislaveneellään tarinamme sankari. Sattuipa silloin, että puun hedelmä löysi tiensä sankarimme luo ja mies avasi mysteerisen hedelmän salaisuuden. Tämän niin kutsutun pähkinän sisältö piti hänet hyvinvoivana, ravittuna ja virkeänä tuhansien vuosien ajan. Näin syntyi eliksiiri, jonka nykyään tunnemme nimellä kookosvesi.

Tämän legendan mukaan syntyi kookosvesi ja janoisen kansan sankari: kookosvesimies.

(kpsj. kookospuun syntymisen jälkeen) ”

Kilpailun järjestäjä: Puhdistamo – Real Foods Oy Arvontaan osallistuminen alkaa 1.5.2018 ja päättyy 31.5.2018 Tuotepalkintojen arpominen suoritetaan viikoittain. Arvontaan osallistuminen edellyttää julkista Instagram-profiilia ja #puhdistamo ja @samihedberg –merkintöjen käyttämistä. Osallistumalla kilpailuun annat kilpailun järjestäjälle oikeudet hyödyntää kuviasi markkinointitoimenpiteisiin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinto toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.

Suosikkituote loppu?
Ei hätää. Syötä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme sinulle heti, kun tuote on taas tilattavissa. Helppoa!


Tallenna