Lisääntyneen kysynnän vuoksi toimitusaikamme tuotteille ovat poikkeuksellisesti hieman normaalia pidemmät. Pyrimme toimittamaan kaikki tilaukset kuitenkin niin pian kuin mahdollista.

Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Ilmaiset toimituskulut - kaikkiin yli 59€ tilauksiin
Laadukkaat ja turvalliset superfoodit

PAHASTA RIISUTTU,
HYVÄLLÄ TÄYTETTY

Mikael Gabriel ja Puhdistamo yhdistivät voimansa tuodakseen ihmisille jotain ainutlaatuisen herkullista, joka tekee hyvää ja hellii kehoa. Sen seurauksena syntyi tämän kevään kovin juomauutuus: Kombucha Cola!

"Yhteistyö Puhdistamon kanssa on yksi hienoimmista jutuista mitä oon urallani päässyt tekemään. Ennen join paljon limua ja siksi haluan ehdottomasti, että jengi vaihtaisi sen terveellisempään vaihtoehtoon. En olisi ikinä uskonut, että Kombucha Colasta saadaan näin hyvä makuinen! Heittämällä mun uusi lempijuoma” – Mikael Garbriel

Herkullisen pirskahteleva Kombucha Cola sopii erinomaisesti mihin tilanteeseen tahansa: ruokajuomaksi, janojuomaksi tai juhlajuomaksi. Unohda siis perinteiset virvoitusjuomat! Kokeile markkinoiden luonnollisinta Colaa, ja ota oma askeleesi hyvän lisäämiseen!

Osallistu kevään kuumimpaan kilpailuun ja voita itsellesi Kombucha Colat koko kesäksi!*

Osallistu kilpailuun ja voita kevään kovin juomauutuus itsellesi koko kesäksi! Täyttämällä oheiset tiedot olet mukana kevään huikemmassa arvonnassa, jonka voittajalle lähtee herkullisen pirskahtelevaa, hyvällä täytettyä Kombucha Colaa yli 100 pulloa! Käy siis toimeen, ja osallistu markkinoiden luonnollisimman Colan arvontaan! Kilpailu päättyy 14.4.
Kilpailu on päättynyt

Voittajalle ilmoitetaan hekilökohtaisesti.

Joko olet maistanut?


Kombucha Cola - Mocktail

Kombucha Cola on herkullinen sellaisenaan, mutta voit myös loihtia siitä ihania drinkkejä kesäiltojen iloksi! Tässä maistuva esimerkki, jonka valmistat käden käänteessä. Ei muuta kuin testailemaan!

Valitse drinkkiä varten isokokoinen lasi.

Lisää lasin pohjalle:
- n. 10 kpl mintun lehtiä
- 1-2 tl luomu ruokosokeria
- puolikas lime lohkoina
Murskaa limen lohkot lasin pohjalle.

Lisää sekaan:
- puolikkaan appelsiinin mehu
- Puhdistamon Cola Kombuchaa
- runsaasti jäitä
Sekoita lusikalla

Koristele juoma:
mintun oksalla ja appelsiinilla


TILAA UUTISKIRJEEMME!

@Puhdistamo