Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Tilaa viimeistään 19.12. ja pakettisi ehtii jouluksi perille 🎁
FIN FI-lippu

Herkullisen raikas uutuus – Persikanmakuinen Luomu Kombucha!

Kombucha on herkullisen pirskahteleva kuplajuoma, josta myös vatsasi kiittää. Tämä perinteinen, vihreästä teestä hapattamalla valmistettu juoma sisältää runsaasti maitohappobakteereita. Pullollinen Luomu Kombucha Persikkaa sisältää yli 500 miljoonaa maitohappobakteeria!

Luomu, lisäaineeton, säilöntäaineeton ja pastöroimaton Puhdistamon Luomu Kombucha valmistetaan 100 % luonnollisista raaka-aineista. Herkullisen hedelmäinen maku syntyy luontaisista aromeista.

Kombucha on helppo ja luonteva keino korvata perinteiset virvoitusjuomat. Puhdistamon Luomu Kombucha sopii mihin tilanteeseen tahansa: janojuomaksi, ruokajuomaksi, juhlajuomaksi – you name it!

Tutustu kombuchaamme!

Uutuusmaku Luomu Kombucha Persikka on ostettavissa 1.3. alkaen verkkokaupoista, hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja luontaistuotemyymälöistä.

2,99 €

34,95 €  39,48 €

Näin syntyy aito ja herkullinen
Puhdistamon Luomu Kombucha

Puhdistamon Luomu Kombucha valmistetaan perinteisellä reseptillä, rakkaudella ja rautaisella ammattitaidolla Portugalissa. Kaikki perustuu neljään korkealaatuiseen raaka-aineeseen: suodatettuun veteen, vihreään luomuteehen, luomuruokosokeriin ja elävään Kombucha-viljelmään. Erityisen Puhdistamon Luomu Kombuchasta tekee kuitenkin herkullinen maku, joka tulee aina aidoista aromeista.

Puhdas vesi

Vihreä luomutee

Luomuruokosokeri

Kombucha-viljelmä eli scoby

Aidot aromit

Kombuchan valmistus alkaa mahdollisimman puhtaasta vedestä, jonka puhdistamismenetelmä käänteisosmoosi saa vedestä lähes yhtä puhdasta kuin se olisi tislattu, jolloin teen ravinteet ja aromit imeytyvät veteen ainutlaatuisella tavalla. Kombuchan teepohjana käytetään luomulaatuista Senchaa, joka on yksi klassisimpia japanilaisia vihreäteelajikkeita täyteläisellä aromipaletilla.  

Sokerilla on merkittävä rooli kombuchan käymisprosessissa ja se toimii polttoaineena maitohappobakteerikantojen eli scobyn kehittymiselle. Sokeria ei siis lisätä juomaan makeutuksena eikä kyse ole valkoisesta sokerista, vaan luomulaatuisesta ruokosokerista. Sokeria on juomassa < 6 g / 100 ml, mikä on perinteisiin virvoitusjuomiin nähden huomattavasti vähemmän. Kaikki Puhdistamon Kombuchat ovat täysin pastöroimattomia.

Viljelmä on yhdistelmä hiivoja ja maitohappobakteereja, jotka käyttävät juoman sokereita ja ravinteita hyödykseen. Kombuchajuoman valmistaminen on tarkkaa taidetta. Kuten fermentointi tai hapattaminen yleensä, myös kombuchan syntyprosessi on erityisen herkkää puuhaa eikä halvalla tosiaankaan saada hyvää. Fermentointi toteutetaan tarkasti 26–28 asteessa nykyaikaisissa terästankeissa mahdollisimman korkealaatuisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Aikaa ja rakkautta yhden pullollisen valmistamiseen käytetään noin neljä viikkoa.

Näin syntyy herkullinen ja pirskahteleva, aito Puhdistamon Luomu Kombucha!

Tutustu myös muihin kombuchamakuihimme:

2,99 €

34,95 €  39,48 €

2,99 €

34,95 €  39,48 €

2,99 €

34,95 €  39,48 €

2,99 €

34,95 €  39,48 €

Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo