Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Ilmaiset toimituskulut - kaikkiin yli 59€ tilauksiin
Laadukkaat ja turvalliset superfoodit

Puhdistamo x Jare Tiihonen

Puhdistamo ja Jare Tiihonen haluavat haastaa perinteiset energiajuomatavat ja siten muuttaa juomakulttuuria terveellisempään suuntaan.

Jare Tiihonen on pitkään keskittynyt hyvinvointiin, tasapainon etsimiseen ja läsnäolon opetteluun. Samalla hän on tutustunut Puhdistamon hyvinvointituotteisiin ja ihmisiin. Kun puheeksi tuli energiajuomakulttuurin muuttaminen, se tuntui oikealta haasteelta.

- Näillä luonnollisilla energiajuomilla on tärkeä päämäärä ja energiajuomakulttuurin muuttaminen on mielestäni tärkeä missio.

Jo lähes miljoona myytyä tölkkiä!

Olemme myyneet jo lähes miljoona Natural Energy Drink Persikka ja Bergamotti -energiajuomaa - kiitos teidän!

Jokaisen Natural Energy Drink Persikka ja Bergamotti -tölkin myynnistä lahjoitetaan 5 senttiä Pelastakaa Lapset ry:lle. Jare Tiihonen ja Puhdistamo lahjoittavat Puhdistamon uusien luonnollisten energiajuomien myynnistä vähintään 75 000 € Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan lastensuojelutyöhön.

Pelastakaa Lapset auttaa syrjäytymisvaarassa olevia ja vähävaraisia lapsia ja nuoria kotimaassa.

Lahjoitusvaroilla tehdään ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä. Esimerkiksi jakamalla oppimateriaali- ja harrastustukea, ja tarjoamalla tukiperhe-, tukihenkilö-, lomakoti- ja sporttikummitoimintaa sekä netissä tapahtuvaa tukea lapsille ja nuorille.

Täysin luonnollinen energiajuoma

Puhdistamon Natural Energy Drink on perinteiset energiajuomat haastava sokeriton juoma, jonka kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta. Natural Energy Drink -energiajuomat eivät sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia!

Bergamotti ja Persikka -energiajuomien kepeän raikas maku syntyy luontaisista aromeista. Vihreätee-, guarana- ja yerbamate-uutteet tarjoavat kofeiinin ja virkistävät mielen. Luontainen L-teaniini pitää fokuksen tasaisen terävänä.

Natural Energy Drinkit ovat myynnissä Puhdistamon verkkokaupassa ja ruokakaupoissa ympäri Suomen.

Katso, mikä sai Jaren lähtemään mukaan
muuttamaan energiajuomakulttuuria Puhdistamon kanssa!

Puhdasta energiaa

Hyväntekeväisyys

Läsnäolo

#kulttuurinmuutos
#hyvääenergiaa

TILAA UUTISKIRJEEMME!

@Puhdistamo