Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista

Mistä kaikki sai alkunsa?

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi ja meidät tunnetaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta laatuun.


Vuoden 2009 perustamisesta lähtien toimintamme on perustunut täysin huippulaatuun ja se näkyy kokonaisvaltaisesti kaikessa yrityksemme toiminnassa aina tuotteiden puhtaudesta alkuperään.

Jos laitamme logomme tuotteeseen, takaamme sen olevan paras mahdollinen versio kyseisestä kategoriasta. Kuka tahansa voi sanoa niin, mutta meillä voit todeta sen myös itse. Tutustu Laatutakuu-järjestelmäämme tästä.

Superfoodit ovat poikkeuksellisen ravintorikkaita ja ravinnetiheitä ruoka-aineita. Kun käytämme superfoodeja, saamme kehomme tarvitsemat vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet luonnollisimmassa muodossaan, jolloin ne imeytyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia, maidottomia ja GMO-vapaita.

Tuotteitamme on saatavilla kattavasti ympäri Suomen hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa, luontaistuotemyymälöissä ja –verkkokaupoissa löytyen yli 1000 jälleenmyyjän valikoimasta.

Jos Puhdistamon tuotteet kuitenkin vielä puuttuvat lähikauppasi valikoimasta, vinkkaathan ystävällisesti kauppiaalle – mielellämme saavumme myös sinun saataville!

Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo