Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

NED Orange Lemonade Ilta-Sanomien makutestin ylivoimainen voittaja

Ilta-Sanomien raati vertaili energiajuomabrändien uutuusmakuja. Puhdistamon Orange Lemonade nousi kirkkaaksi ykköseksi "raikkaan sitruksisella" maullaan!

Kaupat ovat taas pullollaan uusia energiajuomamakuja, joten IS päätti ottaa tölkistä mittaa. Mukaan skabaan pääsi myös NED Orange Lemonade, Puhdistamon appelsiinin ja sitruunan makuinen uutuus.

IS-raati koostui kolmesta aktiivisesti energiajuomia käyttävästä aikuisesta. Raati arvosteli juomia sokkona asteikolla 1-5, keskittyen makuun.

Kilpailu oli tasaista, ja moni tölkki sai keskenään hyvin samanlaisia pisteitä. Yleisesti raati kommentoikin monen juoman maun muistuttavan toisiaan.

Kisassa oli kuitenkin yksi selkeä poikkeama, nimittäin voittajaksi selviytynyt NED Orange Lemonade!

Orange Lemonade ajoi ylivoimaisesti kaikkien muiden juomien ohi pistemäärällä 4,3, jota lähimmäksi pääsivät kakkossijalle selviytyneet kisaajat pisteillä 3,5. Voittaja sai myös paljon kehuja poikkeuksellisen raikkaasta ja pirteästä maustaan.

Ei voi muuta kuin antaa massiiviset propsit meidän tuotekehitykselle! Ilmeisesti se jatkuva juomien lipitys kokoushuoneessa on kuin onkin "elintärkeä osa prosessia".

Suomessa juodaan vuosittain todella paljon energiajuomia ja ne ovat päivittäinen osa monen elämää. Harmillisesti niistä usein vain löytyy myös paljon kaikkea "ei-niin-ideaalia": sokeria, synteettistä kofeiinia ja keinotekoisia makeutusaineita.

Me halusimme tuoda näiden perinteisten energiajuomien rinnalle myös vaihtoehdon, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Lyhyt ainesosaluettelo ja kaikki suoraan luonnosta.

Jotta homma ei jää puolitiehen, meidän TK käyttää aina myös paljon aikaa makuprofiilin hiomiseen. Koska eihän kukaan sitä sieltä hyllystä nappaa, jos se maistuu kuralle.

Kiva kuulla, että tässä on ainakin jonkun mielestä onnistuttu. Tämä todistaa myös että luonnollisuuden ei tarvitse olla kompromissi.

Kiitos IS:n makutestaajille ja kaikille asiakkaille. Jatketaan hyvän energian vallankumousta!

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Tutustu Puhdistamo Athletics -tuotesarjaan


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo