Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Ilmaiset toimituskulut - kaikkiin yli 59€ tilauksiin
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
Yli 150 tuotetta 30% - 70% alennuksella Puhdas Snack™ välipalapatukka kaupan päälle jokaiseen tilaukseen Yli 150 tuotetta 30% - 70% alennuksella Puhdas Snack™ välipalapatukka kaupan päälle jokaiseen tilaukseen Yli 150 tuotetta 30% - 70% alennuksella Puhdas Snack™ välipalapatukka kaupan päälle jokaiseen tilaukseen Yli 150 tuotetta 30% - 70% alennuksella Puhdas Snack™ välipalapatukka kaupan päälle jokaiseen tilaukseen

Puhdistamo Athletics

Jere Koponen

Jere Koponen

Maailman suosituimpana lajina jalkapallossa on kova kilpailu pelipaikoista, ja pienet yksityiskohdat tekevät eron omiin kilpailijoihin. Tämän vuoksi omaan suorituskykyyn on kiinnitettävä tarkasti huomiota ja siitä on pidettävä hyvää huolta.
Lue lisää
Onni Valakari

Onni Valakari

Jalkapallossa on tärkeää olla hyvä kaikessa, sillä heikkoudet paljastuvat nopeasti. Eli peruspelaamisen taso pitää olla mahdollisimman korkeaa ja laadukasta.
Lue lisää
Väinö Mäkelä

Väinö Mäkelä

Kokonaisuus on kaikki kaikessa. Sillä ei ole väliä valmistaudunko kisaan vai treeneihin, kokonaisuuden pitää olla kunnossa: unen, ravinnon ja motivaation. Nämä kolme tekijää auttaa minua pääsemään kohti unelmiani. Näistä kolmesta etenkin uni on kaiken A ja O.
Lue lisää

Juuse Saros

Juuse Saros

Henkinen vireystila, fiilis ja valmistautuminen ovat tärkeimmässä roolissa suorituskyvyssäni. Käytän tiettyjä rutiineja mielikuvaharjoittelun ja lämmittelyjen kautta, mitkä aikaansaavat mulle sellaisen fiiliksen, että olen valmis pelaamaan.
Lue lisää
Siri Eskola

Siri Eskola

Olen hyvä lyömään palloa ja toiset sanovat, että minulla on hyvä paineensietokyky. Vielä en ole kaikkea potentiaaliani saavuttanut, ja haluankin kehittyä pesäpallossa kaikilla osa-alueilla.
Lue lisää
Eero Markkanen

Eero Markkanen

Vuosien varrella olen oppinut kuuntelemaan omaa kehoani niin hyvin, että tiedän täysin, miten pystyn palautumaan ja valmistautumaan peleihin parhaalla mahdollisella tavalla. Huippujalkapalloilijan täytyy olla nopea, vahva ja kestävyysominaisuuksiltaan erinomainen.
Lue lisää

Jukka Peltola

Jukka Peltola

Hyvä suorituskyky syntyy kokonaisvaltaisesta urheilijan elämästä. Kun tietää ravitsemuksen, levon ja harjoittelun olevan kunnossa, on helppo luottaa omaan jaksamiseen ja osaamiseen.
Lue lisää
Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori

Tavoitteenani on pelata mahdollisimman paljon otteluita ja kerätä kokemusta erilaisista olosuhteista ja vastustajista. Tätä varten kentän ulkopuolella on tehtävä asiat hyvin, jotta pysyy terveenä ja on valmis näihin otteluihin.
Lue lisää

Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo