Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Puhdistamo Athletics

Louna Kasvio

Louna Kasvio

Haluaisin kehittyä mahdollisimman hyväksi uimariksi ja päästä näkemään, miten paljon minusta lähtee irti. Tällä hetkellä yritän panostaa urheiluun niin paljon kuin pystyn, enkä mieti mitään muuta.
Lue lisää
Konsta Kurikka

Konsta Kurikka

Baseball-syöttäjän mielen pitää olla koko ajan kirkas ja jokaiseen syöttöön on keskityttävä sataprosenttisesti. Siksi yksi tärkeimmistä suorituskyvyn ominaisuuksista onkin mielen hallinta. Eniten kiksejä saan ehdottomasti siitä, kun pääsen 1 vs 1 -tilanteeseen lyöjää vastaan.
Lue lisää
Joakim Kemell

Joakim Kemell

Tulevaisuudelta odotan mahdollisimman pitkää ja onnistunutta jääkiekkouraa. Että olisin saanut paljon erilaisia kokemuksia ja saavutuksia, kun ura tulee joskus päätökseen. Tärkein mitä aina toivoo ja mitä nuo asiat edellyttävät, on se, että pysyisi terveenä.
Lue lisää

Jere Koponen

Jere Koponen

Maailman suosituimpana lajina jalkapallossa on kova kilpailu pelipaikoista, ja pienet yksityiskohdat tekevät eron omiin kilpailijoihin. Tämän vuoksi omaan suorituskykyyn on kiinnitettävä tarkasti huomiota ja siitä on pidettävä hyvää huolta.
Lue lisää
Väinö Mäkelä

Väinö Mäkelä

Kokonaisuus on kaikki kaikessa. Sillä ei ole väliä valmistaudunko kisaan vai treeneihin, kokonaisuuden pitää olla kunnossa: unen, ravinnon ja motivaation. Nämä kolme tekijää auttaa minua pääsemään kohti unelmiani. Näistä kolmesta etenkin uni on kaiken A ja O.
Lue lisää
Juuse Saros Puhdistamo Athlete

Juuse Saros

Henkinen vireystila, fiilis ja valmistautuminen ovat tärkeimmässä roolissa suorituskyvyssäni. Käytän tiettyjä rutiineja mielikuvaharjoittelun ja lämmittelyjen kautta, mitkä aikaansaavat mulle sellaisen fiiliksen, että olen valmis pelaamaan.
Lue lisää

Eero Markkanen

Eero Markkanen

Vuosien varrella olen oppinut kuuntelemaan omaa kehoani niin hyvin, että tiedän täysin, miten pystyn palautumaan ja valmistautumaan peleihin parhaalla mahdollisella tavalla. Huippujalkapalloilijan täytyy olla nopea, vahva ja kestävyysominaisuuksiltaan erinomainen.
Lue lisää
Jukka Peltola

Jukka Peltola

Hyvä suorituskyky syntyy kokonaisvaltaisesta urheilijan elämästä. Kun tietää ravitsemuksen, levon ja harjoittelun olevan kunnossa, on helppo luottaa omaan jaksamiseen ja osaamiseen.
Lue lisää
Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori

Tavoitteenani on pelata mahdollisimman paljon otteluita ja kerätä kokemusta erilaisista olosuhteista ja vastustajista. Tätä varten kentän ulkopuolella on tehtävä asiat hyvin, jotta pysyy terveenä ja on valmis näihin otteluihin.
Lue lisää


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo