Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Puhdistamon uutuuskombucha tuo hymyn huulillesi. Maista ja ihastu!

Puhdistamon kombuchoiden resepti on uudistunut. Uudistuksen myötä kombuchoiden makuelämys on täysin next level! Enemmän makua, enemmän kuplia, enemmän hauskuutta. Pullokin on aiempaa isompi (400 ml).

Kombuchat ovat perinteisiä vihreästä teestä fermentoimalla valmistettuja juomia, jotka sisältävät maitohappobakteereita. Puhdistamon kombuchat on tehty luontaiseen italialaiseen mineraaliveteen, hyödyntäen ainoastaan parhaita luomuraaka-aineita. Eli ei keinomakeutusta, lisäaineita tai mitään muutakaan ylimääräistä!

Saatavilla ovat tutut suosikkimaut Inkivääri-Sitruuna, Persikka, Vadelma ja Cola. Kaikissa on kuitenkin täysin uudistettu resepti, jotta luontaisista raaka-aineista ja aromeista saatavat maut pääsevät vielä entistäkin paremmin oikeuksiinsa. Viimeisenä silauksena olemme myös säätäneet hiilihappojen määrää, saavuttaaksemme täydellisen balanssin raikkauden ja happamuuden välille.

  • Luontainen italialainen mineraalivesi
  • Parhaimmat luomuraaka-aineet
  • Täydellinen määrä hiilihappoja
  • Luomu, lisäaineeton, säilöntäaineeton, pastöroimaton
  • Maut: Inkivääri-sitruuna, Persikka, Vadelma ja Cola

Maista ja ihastu!

Uusittu resepti Enemmän kuplia Raikkaampi maku Uusittu resepti Enemmän kuplia Raikkaampi maku Uusittu resepti Enemmän kuplia Raikkaampi maku

Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo