Tuote lisätty ostoslistalle
Tuote poistettu ostoslistalta
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Kaiken perustana tinkimätön laatu

Puhdistamo on perustamisestaan lähtien panostanut tuotteidensa korkeaan laatuun. Uskomme, että kun tuote on laadukas, tunnet eron olossasi ja hyvinvointisi nousee uudelle tasolle.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi syntyy monipuolisesta ravinnosta, liikunnasta, riittävästä levosta ja henkisestä energiasta. Jokapäiväiset valintamme vaikuttavat merkittävästi niin mielen kuin kehon hyvinvointiin. Haluamme valmistaa puhtaita ja laadukkaita tuotteita, jotka pitävät huolen siitä, että kehosi saa tarpeeksi sen tarvitsemia ravintoaineita.

Haluamme tehdä hyvien valintojen tekemisestä sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi teemme läksyt puolestasi: käännämme jokaisen kiven ja kannon, jotta voisimme valmistaa parhaimman mahdollisen tuotteen hyvinvointisi tueksi.

Valitsemme tuotteisiimme aina ominaisuuksiltaan puhtaat ja parhaimmat mahdolliset raaka-aineet. Tuotteiden optimaalinen funktionaalisuus ja turvallisuus ohjaa tuotekehitystämme. Tuotteemme eivät sisällä koskaan mitään ylimääräistä kuten keinotekoisia makeutusaineita tai ylimääräisiä apu- ja täyteaineita – ainoastaan aidosti toimivia ja elimistöllesi hyödyllisiä ainesosia.

Näin huomioimme laatukriteerit tuotteissamme:

Ravintolisät 🔬

Oikeanlainen ravinnemuoto on kaikkien ravintolisiemme lähtökohta. Ravintolisillämme on aina hyvä biosaatavuus, mikä tarkoittaa sitä, että ravintolisä on bioaktiivisessa, hyvin kehoon imeytyvässä muodossa. Biosaatavuuden ja hyvin valittujen raaka-aineiden yhdistelmän ansiosta tuotteemme imeytyvät erinomaisesti.

Ravintolisämme valmistetaan aina 100 % puhtaista raaka-aineista. Hankimme ravintolisiemme raaka-aineet luotettavilta tavarantoimittajilta, joilla on tiukat laatustandardit. Käytämme tuotteissamme ainoastaan testattuja raaka-aineita, jotka eivät sisällä haitallisia aineita. Tuotteemme eivät sisällä turhia täyteaineita tai lisäaineita. Tämä erottaa Puhdistamon maailmanlaajuisesti muista ravintolisävalmistajista.

Parhaat mahdolliset tuotteet syntyvät tutkimustiedon ja yhteistyön tuloksena. Kehitämme ravintolisämme nojautuen uusimpaan tutkimustietoon ja yhteistyössä asiantuntijoiden ja lääkäreiden kanssa. Yhdessä asiantuntijoiden kanssa löydämme tuotteillemme tehokkaimmat raaka-aineiden yhdistelmät, synergian sekä funktionaalisuuden.

Valmistamme valtaosan ravintolisistä omissa toimitiloissamme Lempäälässä. Vuonna 2020 valmistimme Lempäälässä yli 52 miljoonaa kapselia.

Juomat 🥥

Tarjoamme useita terveellisempiä vaihtoehtoja perinteisten virvoitusjuomien rinnalle. Valmistamme juomamme mahdollisimman puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista. Juomamme eivät sisällä mitään turhia ainesosia kuten säilöntäaineita.

Juomiemme herkullisen raikas maku syntyy aina luontaisista aromeista tai uutteista. Esimerkiksi raikkaan Bergamotti-energiajuomamme maku uutetaan käsin kuoritun sitrushedelmän kuoresta.

Jotkut asiat ovat parhaimmillaan sellaisenaan – esimerkiksi kookosvesi. Kookosvetemme onkin 100 % aitoa tavaraa suoraan kookospähkinästä. Kiinnitämme huomiota juomatuotteidemme funktionaalisuuteen.

Löydät valikoimastamme raikkaat juomatuotteet niin arjessa virkistymiseen, urheilusuorituksiin nesteytyksen tukemiseen kuin juhlajuomaksi.

Välipalat 🍫

Valmistamme välipalatuotteemme mahdollisimman puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista. Välipalatuotteemme eivät sisällä mitään turhia ainesosia kuten säilöntäaineita.

Me Puhdistamolla ajattelemme, että terveellisen tuotteen tulee myös maistua herkulliselta. Raakasuklaa, marjat ja pähkinät antavat tuotteillemme luonnollisen herkullisen maun.

Panostamme tuotekehityksessämme paljon siihen, että tuotteidemme ravintoarvot ovat kunnossa. Välipalamme tarjoavat sinulle laadukkaita proteiineja, hyviä rasvoja sekä hiilihydraatteja. Pyrimme myös huomioimaan erilaiset ruokavaliot kuten gluteenittoman, maidottoman ja ketogeenisen ruokavalion.

Haluamme tehdä terveellisten valintojen tekemisestä mahdollisimman vaivatonta. Välipalatuotteemme on helppoa napata mukaan arjen eri hetkiin, olit sitten matkalla töistä treeneihin, suuntaamassa metsäretkelle tai kaipaat muuten vain herkullista välipalaa.

Superfoodit 🌿

Vitamiinien määrä hedelmissä ja kasviksissa on vähentynyt viime vuosikymmeninä merkittävästi tehoviljelyn ja jalostamisen myötä. Mitä lähemmäs ruoan aitoa alkuperää pääsemme, sitä todennäköisemmin sillä on myös terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Tuomme puhtaat superfoodimme ja ruokatuotteemme niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta, oli kyse sitten Lapin havupuista saatavasta havupuu-uutteesta, Perun macasta tai Intian kurkumasta. Valitsemme tavarantoimittajamme huolellisesti ja seuraamme käyttämiemme raaka-aineiden sekä tuotteidemme laatua.

Jotkut ravitsevat ruuat voivat sisältää myös keholle haitallisia aineita. Testaamme tuotteitamme ja varmistamme, että raskasmetallit ovat niissä turvallisella ja vaarattomalla tasolla. Olemme myös määrittäneet jokaiselle tuotteelle tärkeät mikrobiologiset arvot, jotka testaamme ja joita seuraamme.

Tuplatestaamme luomusertifioitujen tuotteidemme mikrobiologisen statuksen, sillä tuotteet voivat pilaantua matkalla Suomeen. Näin pystymme varmistamaan, että tuotteemme ovat varmasti puhtaita ja turvallisia käyttää.

Hankimme raaka-aineemme tuottajilta, jotka voivat varmistaa eettiset olosuhteet viljelylle.  

Tutustu raaka-aineiden laatutodistuksiin!

Löydät verkkokaupastamme esimerkiksi superfood-tuotteiden omilta tuotesivuilta laatuosion, jonka kautta pääset tarkastelemaan kyseisen tuotteen raaka-aineiden laatutodistuksia.  

Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo