Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Ilmaiset toimituskulut - kaikkiin yli 59€ tilauksiin
Laadukkaat ja turvalliset superfoodit

Vain puhtain on tarpeeksi hyvä

Läpinäkyvää laatua

Puhdistamo on perustamisestaan lähtien nojautunut täysin huippulaatuun. Asiakkaamme tietävät, että mikäli laitamme logomme tuotteeseen, takaamme että tuote on paras mahdollinen versio kyseisestä kategoriasta.

Haluamme myös, että asiakkaamme voivat halutessaan tarkistaa itse oman tuotteensa eräkohtaiset tiedot.

Tarkistamme jokaisen erän
puolueettomassa laboratoriossa

Turvallista ja eettistä

Laatutakuu-järjestelmämme on ainutlaatuinen tuotetietokanta, jonka avulla on mahdollista todeta tuotteidemme korkea laatu ja puhtaus myös itse. Mittautamme jokaisen raaka-aineemme laboratoriossa ja valikoimaamme pääsee ainoastaan laatukriteerimme täyttävät erät. Tuotepaketista löytyvän eränumeron avulla näet kaikista Laatutakuu-järjestelmään kuuluvista tuotteista esimerkiksi mikrobiologisien analyysien tulokset.

Tuotesivulta löydät kyseisen tuotteen viimeisimmän Laatutakuu-erätunnuksen ja arkiston kautta voit tarkistaa vanhempien erien tiedot.

Raskasmetallit

Ravinnerikkaat ruoka-aineet saattavat sisältää myös paljon antiravinteita. Sen vuoksi haluamme aina varmistua, että raskasmetallien määrä on aina turvallisella tasolla tuotteissamme.

Mikrobiologinen
status

Kosteudelle tai lämpötilan vaihtelulle herkkien raaka-aineiden mikrobiologiseen laatuun voi vaikuttaa esimerkiksi laivarahti. Tästä syystä lähetämme raaka-aineidemme jokaisen erän tutkittavaksi myös mikrobiologisen laadun osalta.

Muut epäpuhtaudet

Tämän lisäksi laatu-uskollisena toimijana tutkimme jokaisen erän myös kolmannen osapuolen akkreditoidussa laboratoriossa - varmuuden vuoksi ja sinun turvaksesi.

Katso laatutiedot viimeisimmistä eristä tuotteidemme tuotesivuilta

Katso laatutiedot vanhemmista eristä

TILAA UUTISKIRJEEMME!

@Puhdistamo