Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Muista nesteyttää

3 vinkkiä kesän nesteytykseen

1. Juo vettä pitkin päivää

Veden juominen on parasta aloittaa heti aamusta ja jatkaa sitä tasaisesti iltaan saakka. Hyvä vinkki on pitää aina mukana 0,5-1 litran vesipulloa, jotta voit nesteyttää myös tien päällä.

2. Seuraa virtsaa, älä janoa

Jano ei ole nesteytyksen paras mittari – sen sijaan virtsaaminen on. Jos vessakäyntejä on päivässä vain muutama, on hyvä idea hörpätä lisää nesteitä.

Virtsan tulisi olla väriltään haalean kellertävää, ei tumman keltaista tai väritöntä.

3. Muista elektrolyytit

Vesi tarvitsee seuralaisekseen myös elektrolyyttejä, eli suolaa, kaliumia, kloridia ja magnesiumia. Muuten se ei imeydy elimistöösi oikein ja voi jopa jäädä ihon alle turvotukseksi. Elektrolyytteja saadaan monipuolisesta ravinnosta, jota voi tukea myös elektrolyyttijauheilla - erityisesti kesällä.

Mitä ovat elektrolyyttijauheet?

Elektrolyyttijauheet sisältävät ihmiskeholle keskeisimpiä elektrolyyttejä sekä muita nesteytystä tukevia ainesosia valmiissa sekoituksessa, jota voit lisätä helposti veden joukkoon. Elektrolyyttijauhe tehostaa nesteiden imeytymistä ja edistää kehon hyvää nestetasapainoa. Puhdistamon aidon ja alkuperäisen elektrolyyttijauheen resepti on erittäin kokonaisvaltainen ja kattava ja se on suunniteltu korvaamaan täsmällisesti hikoillessa menetetyt suolot. Kaikki ainesosat on Puhdistamolle tuttuun tapaan hankittu laadukkaimmista mahdollisista lähteistä. Tuote on myös nimemme mukaisesti "puhdas", eli se ei sisällä lainkaan sokeria, keinotekoisia makeutusaineita tai muita lisäaineita.

Tilapäisesti loppu

Tilapäisesti loppu

Tilapäisesti loppu

Tilapäisesti loppu

Tilapäisesti loppu

Tilapäisesti loppu

Tilapäisesti loppu

Tilapäisesti loppu

Tilapäisesti loppu

Tilapäisesti loppu

Tilapäisesti loppu

Tilapäisesti loppu

Elektrolyyttijauhe - hyödyt ja käyttötarkoitukset

Monella voi olla tietämättään puutetta elektrolyyteistä, joka johtaa muun muassa väsymykseen ja suorituskyvyn laskemiseen. Elektrolyyttijauheista voikin olla suuri apu nesteytyksen parantamisessa, erityisesti kesän kuumilla ilmoilla ja liikunnan yhteydessä.

Nesteytä, palauta ja nauti!

Jokin aika sitten tajusimme, että kesästä puuttui jotain. Auringosta, ystävistä, treeneistä ja festareista nauttiminen nimittäin kärsii, jos...

- Iho on palanut ja kuiva
- Kroppa on jatkuvassa nestevajeessa
- Nukut huonosti

Päätimmekin rakentaa tuotebundlen, jonka tuotteet auttavat sinua olemaan parhaimmillasi 24/7. Näin syntyi Puhdistamon Kesäbundle - jotta sinä voisit fiilistellä tätä kesää enemmän kuin koskaan!

Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo