Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

"Treenin ja unen lisäksi eniten vaikuttaa se, mitä syöt" - Enni Rukajärven suosikkituotteet hyvinvointiin

Lumilautailun olympia- ja MM-mitalisti Enni Rukajärvelle hyvinvointi on kaikki kaikessa, niin arjessa kuin laudan päällä. Selvitimme nyt Ennin kaikkien aikojen TOP 3 -tuotetta.

Enni Rukajärven elämään on mahtunut jo tuhansia rinnetunteja, kymmeniä arvokisoja ja useita mitaleita.

Lumilautailussa suorituskyky ja henkinen kapasiteetti nousevat päärooliin.

”Kropan pitää toimia oikein ja vireystilan oltava kunnossa koko ajan. Siihen vaikuttaa treenin ja unen lisäksi eniten se, mitä syöt.”

Vuosien aikana lähestyminen ruokavalioon on pikkuhiljaa hioutunut ja oma arvomaailma tarkentunut. Nykyään Rukajärvi haluaa toimia vain sellaisten yritysten kanssa, joiden takana voi seistä ilman esittämistä.

”Mulle on tärkeää, että uskon itse tuotteisiin ja jaan samat arvot. Muuten en käyttäisi enkä haluaisi tuoda niitä esille.”

Puhdistamon ja Ennin pitkän yhteistyön aikana arsenaaliin on valikoitunut muutama vakiosuosikki. Käydään ne läpi.

Enni Rukajärven TOP 3 -tuotteet

💧 ELEKTROLYYTTIJAUHE

”Ihan ykkösenä tulee elektrolyyttijauhe, se on mulla ympärivuotisessa käytössä. Kesän helteillä ihan ehdoton ja talvellakin toimii tosi hyvin pitkien mäki- ja hike-päivien aikana.”

Elektrolyytit ovat olennainen osa nesteytystä, sillä ne auttavat vettä imeytymään elimistöön kunnolla. Hyvä nestetasapaino pitää suorituskyvyn korkealla ja mielen terävänä.

Usein treenatessa kohdattu heikko olo tai ”seinä” ei välttämättä johdukaan väsymyksestä, vaan nimenomaan elektrolyyttien ja veden puutteesta.

”Nesteytyksestä huolehtiminen on mulle tosi tärkeää ja vaikuttaa vireystilaan tosi paljon.”

 

🍀 OPTIMAL VEGE PROTEIINI

Toinen suosikki on lihasmassan kasvua ja palautumista tukeva vegaaninen proteiinijauhe.

”Kesällä tulee aika paljon voimatreeniä, minkä yhteydessä se on hyvä lisä. Ja talvella on myös tosi tärkeää pitää huolta proteiinien saannista, kun rasitus on kovaa.”

Optimal VEGE Proteiini on sekoitus täysjyväriisi- ja herneproteiinia, mikä antaa sille täydellisen koostumuksen. Jauheesta ei jää uupumaan yhtään tärkeää aminohappoa, mikä on useimpien kasviproteiinien haaste.

”Tärkeänä tietysti vielä hyvä maku.”

 

🍫 SNÄKIPALAT JA VÄLIPALAPATUKAT

”Nää on mun lempieväitä.”

Snäkipalat ovat sekoitus hedelmiä, pähkinöitä ja kauraa, ripauksella luontaista aromia. Ne eivät siis sisällä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita, lisättyä sokeria tai muita epäterveellisiä ainesosia.

”Ruoan lisäksi joskus tarvitsee myös nopeaa energiaa treeneihin ja arkeen. Snäkipalat ja muut välipalapatukat on toiminut mulle siihen tosi hyvin.”

Hyvien ravintoarvojen lisäksi patukoissa on panostettu makuun ja rouheaan koostumukseen.

 

🏅 KUNNIAMAININNAT

”Mulla myös kapselituotteista esimerkiksi Tripla Magnesium, Omega-3, rauta, Super D-vitamiini ja C-vitamiini ovat olleet vakiokäytössä. Myös B-vitamiini on tärkeä, koska syön aika kasvispainotteisesti.”

Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota, mutta niillä voidaan tukea tärkeiden ravintoaineiden saantia. Tämä korostuu, jos omassa ruokavaliossa on rajoitteita tai vahvoja mieltymyksiä suuntaan tai toiseen.

”Puhdistamon monivitamiini on myös uutena mukana, koska siinä saa kätevästi paljon ravinteita ilman säätöä useiden purkkien kanssa.”

Pääset ostamaan Ennin suunnitteleman tuotebundlen täältä tarjoushintaan!


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo