Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Parhaat ravintolisät ihon hyvinvointiin

Mitkä ravintolisät voisivat olla hyödyllisiä ihonhoitoa ajatellen? Kysyimme asiaa ihonhoidon asiantuntijalta ja kotimaisen Twistbe-konseptin perustajalta Kati Partaselta!

Oletko ihollesi kiva kaveri? Iho on ihmiskehon suurin elin, ja sillä on monta tärkeää tehtävää. Kehon suojaaminen, lämmönsäätely ja D-vitamiinin tuottaminen auringonsäteistä lienevät tärkeimpiä - joskin arkielämässä mietimme yleensä eniten sitä, miltä oma iho tuntuu ja näyttää. 

Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa harva pärjää samoilla ihonhoitotuotteilla kesästä talveen, minkä vuoksi ihonhoitorutiinia olisi tärkeää muokata oman ihon tarpeiden mukaan. Ympäristön ja säätilojen lisäksi ihon kuntoon vaikuttaa merkittävästi myös syömämme ravinto. 

Ihonhoito onkin tärkeää paitsi ulkoisesti, myös sisäisesti. Ihonhoidon asiantuntija ja kotimaisen Twistbe-konseptin perustaja Kati Partanentuntee suomalaisten ihonhoitotottumukset kuin omat taskunsa. 

”Ihonhoidon, kuten koko kehon hyvinvoinnin näkökulmasta on tärkeää pyrkiä saamaan kaikki mahdolliset ravintoaineet syödystä, aidosta ja ravitsevasta ruoasta. Aina tämä ei kuitenkaan ole mahdollista ja ikääntymisen sekä stressin tai muun kovan kuormituksen seurauksena monia ravintoaineita tarvitaan myös enemmän kuin mitä ruoasta on tyypillisesti mahdollista saada”, Partanen sanoo.

 

Mitkä ravintolisät voisivat olla hyödyllisiä ihon hyvinvointia ajatellen?Partanen mainitsee etenkin kollageenin, hyvät rasvahapot sekä C-vitamiinin ihonhoidon tukipilareina. 

”Kollageenia ja omegarasvahappoja on hyödyllistä ja turvallista ottaa säännöllisesti ohjeistetun annostuksen mukaan ihon ikääntymismuutoksien hidastamiseksi. Myös vesiliukoinen C-vitamiini, joka on kollageenisynteesissä välttämättömästi tarvittava apuaine, sopii hyvin säännölliseen käyttöön ihon hyvinvoinnin tueksi.” 

Muuten yleinen nyrkkisääntö on nauttia ravintolisiä aina tarpeen mukaan, kuuriluontoisesti. Toinen tärkeä asia ravintolisää valitessa on se, että kiinnittää huomiota valmisteen laatuun. 

”Markkinoilla on tarjolla paljon ravintolisiä, jotka sisältävät muutakin kuin aktiivisia ainesosia, joita kehomme ei osaa hyödyntää. Määrän sijaan kehotan aina panostamaan laatuun ja valitsemaan mahdollisimman lisäaineettomia valmisteita, kuten Puhdistamolla”, Partanen sanoo. 

Elektrolyytit apuna nesteytyksessä

Tämän ihonhoitovinkin olet varmasti kuullut tai lukenut: muista juoda vettä!Hyvä nesteytys onkin ihon kunnon kannalta tärkeää, sillä puutteellinen nesteytys voi näkyä ihon sameutena, kuivuutena ja ikääntymisen merkkeinä. 

Moni saattaa määrällisesti juoda riittävästi vettä päivän mittaan, mutta se ei vielä tarkoita, että neste imeytyisi optimaalisesti ihosolujen käyttöön. Tehokkaaseen nesteytykseen Partasella onkin erityinen vinkki: elektrolyytit. 

”Elektrolyytit ovat loistava tapa parantaa juodun veden imeytymistä, sillä ne parantavat soluaineenvaihduntaa ja mahdollistavat nesteen imeytymisen kunnolla solun sisälle, missä sitä tarvitaan. Puhdistamon elektrolyyttijauheet ovat suosikkejamme, sillä ne maistuvat hyvältä ja niiden vaikutuksen voi todella huomata. Ne eivät myöskään sisällä lainkaan sokeria”, Partanen kertoo. 

Parhaat, pitkäkestoiset tulokset ihonhoidossa saavuttaa huomioimalla omien elintapojen vaikutukset ihoon yhdessä oikein valittujen ihonhoitotuotteiden kera. 

”Less is more! Oikein valitut, aidosti laadukkaita ja ihoa monipuolisesti hoitavia raaka-aineita sisältävät tuotteet antavat upeita tuloksia ilman monimutkaista, aikaa vievää ja kallista rutiinia aamuin illoin. Aivan kuten ruoan ja ravintolisien kanssa: raaka-aineilla, laadulla ja systemaattisuudella on väliä”, Partanen sanoo. 

Puhdistamon Beautyboxi on täällä!

Kauneus lähtee aina sisältäpäin. Meidän mielestämme tärkeimpien beauty-tuotteiden tulisikin löytyä keittiöstä, ei kylpyhuoneesta.

Puhdistamon Limited Edition Beautyboxi sisältää kaikki oleellisimmat ravintolisät iholle, hiuksille ja kynsille. Saat myös 20 % alennuksen tuotteista, kun ostat ne yhdessä boksissa!

Beautyboxeja on saatavilla vain rajoitettu määrä. Tilaa nyt ja valmistele ihosi kesää varten! ☀️

Beauty Boxi - Limited Edition

Tilapäisesti loppu

Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo