Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Krilliöljy tarjoaa omega-3-rasvahapot luonnollisimmassa muodossaan

Kun puhutaan ravinnosta saatavista omega-3-rasvahapoista, nostetaan kala yleensä ykköseksi. Terveysviranomaiset ympäri maailman ovat sitä mieltä, että ihmisen tulisi syödä 1–2 rasvaista kalaruokaa viikossa, koska kala sisältää runsaasti terveellisiä rasvoja, vitamiineja, mineraaleja ja proteiinia.

Mutta tärkein syy, miksi sinun pitäisi syödä kalaa, ovat niiden sisältämät pitkäketjuiset omega-3-rasvahapot. Omega-3 koostuu EPA- ja DHA-rasvahapoista, jotka ovat maailman tutkituimpien ravintoaineiden joukossa.

Usein emme kuitenkaan syö suositeltua määrää kalaa, koska a) se on kallista ja b) on olemassa ruokia, joita syömme mieluummin kuin kalaa. Suomalaiset kuluttivat vuonna 2019 keskimäärin 80 kiloa lihaa ja 15 kiloa kalaa. Lihankulutuksesta 30,8 kiloa oli sianlihaa, 26,6 kiloa oli siipikarjaa ja 18,8 kiloa oli naudanlihaa henkeä kohti (Luke 2019).

Siksi jokaisen olisi hyvä kiinnittää huomiota omega-3-rasvahappojen saantiin!

Mutta mitä väliä sillä on, valitseeko kaupan hyllyllä kalaöljystä vai krilliöljystä valmistetun omega-3-valmisteen?
Miksi sinun kannattaisi valita juuri krilliöljypohjainen omega-3?

Krilliäyriäiset on kuoriäyriäisiin kuuluva hieman katkarapuja muistuttavien äyriäisten lahko. Valtamerten eläinplanktonia edustavat krillit ovat erityisesti Eteläisen jäämeren ekosysteemissä tärkeä eliöryhmä. Ne ovat monien valaiden, merilintujen ja kalojen keskeistä ravintoa. Krillit ovat ravintoketjun pohjalla, minkä vuoksi krilliöljy onkin puhtain mahdollinen omega-3-rasvahappojen lähde.

Krilli on kooltaan vain klemmarin luokkaa, mutta sen ravintosisältö on vaikuttava: se sisältää runsaasti fosfolipidejä, triglyseridejä, koliinia sekä astaksantiinia. Tavallisesti omegavalmisteet sisältävät ainoastaan omega-3-rasvahappoja. Krilliöljy sisältää luontaisesti lisäksi fosfolipidejä, jotka parantavat tutkitusti elimistölle tärkeiden EPA- ja DHA-rasvahappojen imeytymistä.

Solusi tarvitsevat fosfolipidejä ja triglyseridejä toimiakseen normaalisti. Triglyseridit ovat veressä kiertäviä rasvoja, joita elimistön solut käyttävät energianlähteenään ja muihin tarkoituksiin. Fosfolipidit puolestaan ovat solukalvojen tärkeimpiä rakennusaineita: ne auttava ylläpitämään soluseinämien voimaa, joustavuutta ja eheyttä.

Fosfolipideistäkään ei ole kuitenkaan hyötyä, jos ne eivät pääse verenkiertoon ja sitä kautta oikeaan loppupisteeseen: aivoihin, sydämeen, silmiin ja niveliin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että krilliöljyn omega-3-rasvahapot imeytyvät elimistöön paremmin kuin kalaöljyn omega-3-rasvahapot. Vaikka krilliöljyssä on alhaisemmat pitoisuudet EPA- ja DHA-rasvahappoja kuin kalaöljyssä, krilliöljyn sisältämät fosfolipidit saattavat omega-3-rasvahapot paremmin verenkiertoon. Krilliöljyssä omega-3-rasvahapot ovat sitoutuneina fosfolipideihin, jolloin ne ovat helpommin elimistön hyödynnettävissä kuin kalaöljyn rasvahapot.

Tämän lisäksi krilliöljy sisältää koliinia, joka on elintärkeä solujen rakenteelle, toiminnalle ja niiden väliselle viestinnälle. Krilliöljyssä on myös luonnostaan astakstantiinia.

Siis yksinkertaistettuna: krilliöljy tarjoaa kehollesi omega-3-rasvahapot luonnollisimmassa ja puhtaimmassa muodossaan!

Puhdistamon Super Omega-3-kapseleissa yhdistyvät yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi seuraavat asiat:

- Super Omega-3:n valmistuksessa käytetty krilliöljy saadaan maailman puhtaimmista vesistä Etelä-Mantereelta, jossa on vähän kaupallista kalastusta sekä tiukat määräykset ja rajoitukset krillien kalastukselle.

- Krillit kalastetaan Ecoharvest-menetelmällä kaukana tehtaista, saasteista ja jätteistä. Tämä menetelmä minimoi niin sanotun sivusaaliin eli muiden merenelävien pyynnin: sivusaalista kertyy vain murto-osa verrattuna kalanpyyntiin, joka on maailman yleisin Omega-3-tuotteiden lähde.

- Krillit käsitellään välittömästi kalastuksen jälkeen, jotta tärkeät ravintoarvot ja tuoreus säilyvät.

- Super Omega-3 on ekologinen ja eettinen omega-3-valmiste, joka on sertifioitu maailman laadukkaimpana pidetyllä kala- & äyriäistuotteiden sertifikaatilla, MSC:llä.
Super Omega-3:seen käytettävät krillisaaliit ovat 100 % jäljitettävissä alkulähteilleen seurantajärjestelmän ansiosta.

Oikean valinnan tekeminen onkin lopulta melko yksinkertaista – eikö totta!

Sold out

Sold out

Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo