Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Puhdistamolaisten vinkit
joulunajan hyggeilyyn

Joulu on parasta aika rentoutumiselle ja yhteiselle ajalle perheen sekä ystävien kesken. Unohda hetkeksi arjen kiireet ja heittäydy hyggeilemään. Tässä lempeät rentoutumisvinkkimme joulunaikaan!

Ota ilo irti pimeydestä. Sytytä kynttilät tai tunnelmoi takkatulen loimussa. Jouluvalot tuovat iloa myös ohikulkijoille!

Nauti lämpimiä juomia. Höyryävät juomat lämmittävät ihanasti viileinä talvipäivinä etenkin ulkoilun jälkeen. Mikä on sinun suosikkisi: mausteinen glögi, suklainen kaakao vai perinteinen joulukahvi?

Pukeudu pehmeisiin materiaaleihin.Villasukat ja villapaidat tuovat kotoisan olon ja lämmittävät suloisesti. Pehmeän viltin alle on ihanaa käpertyä lueskelemaan tai seuraamaan lempijouluohjelmia!

Kaiva esiin lautapelit ja pelikortit.Kerää koko perhe tai ystäväporukka saman pöydän ääreen pelaamaan pelejä, jonka olemassa olon ehdit jo unohtaa. Muista myös asianmukainen tankkaus useita tunteja kestävien pelisessioiden aikana!

Tee jotakin käsilläsi.Neulo villasukat, piirrä, väritä värityskirjaa, askartele, leivo. Ja muista, että tärkeintä ei ole lopputulos vaan se, että saat puuhastella itsellesi mielekkäitä asioita rauhassa ilman kiireen tunnetta.

Kotoile hyvällä omallatunnolla.Jouluna on täysin sallittua pysytellä neljän seinän sisällä. Aina ei tarvitse kiirehtiä ja suihkia joka paikkaan! Päästä hetkeksi irti arjen velvotteista ja tee juuri sitä, mitä huvittaa.

Nuku pitkään.Nyt ei kaivata herätyskelloa! Nauti pitkistä unista ja jää aamulla hetkeksi vielä loikoilemaan sänkyyn ilman kiireentunnetta. Eivätkä pienet päikkäritkään ole koskaan pahitteeksi!

Pistä puhelin hetkeksi kiinni. Maailma ei pysähdy tai putoa raiteiltaan, vaikka et hetkeen kävisikään somessa. Jätä puhelimen käyttö vähemmälle ja keskity nauttimaan omasta, ystävien sekä perheen seurasta!


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo