Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Ilmaiset toimituskulut - kaikkiin yli 59€ tilauksiin
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet

Tutustu Puhdistamolaisiin

”Olen unelmatyössäni,
kun pääsen auttamaan ihmisiä”

Henri Valonen
Toimitusjohtaja / CEO

Puhdistamon toimitusjohtaja Henri vastaa työssään Puhdistamon kokonaisuuden ja vision hallitsemisesta ja katsoo ennen kaikkea tulevaisuuteen: missä yritys on muutaman vuoden päästä, mitä seuraavaksi kannattaisi tehdä. ”On ollut upeaa todistaa Puhdistamon matkaa kohti Suomen suurinta hyvinvointialan yritystä."

Lue lisää

Kaikki toimintamme perustuu parhaaseen laatuun. Mitä tahansa teemmekin, saamme hyvää fiilistä siitä, että tuotteemme tehdään aina paremmin. Henkilökohtaisesti itselleni on tärkeää, että emme huijaa asiakasta myymällä sutta lampaan vaatteissa.

 

Laatu, puhtaus, turvallisuus ja reiluus ovat ydinarvojamme. Valmistamme tuotteita, joiden takana voimme hyvillä mielin seistä ja joita itsekin käytämme jokapäiväisessä arjessamme. Tänä päivänä Puhdistamon valikoimasta löytyvät paitsi alkutaipaleelta tutut superfoodit, myös funktionaaliset ravintolisät sekä puhtaat välipalatuotteet ja juomat.

 

Työssäni saan suurinta motivaatiota nähdessäni konkreettisia muutoksia, joita alalla teemme. Asiakaspalautteet ja tarinat siitä, miten olemme voineet auttaa ihmisiä, inspiroivat. Yksi hyvä esimerkki tästä on Luomu Kombucha Cola: asiakkaamme ovat kertoneet päässeensä irti vuosikausien limsakoukusta, kiitos meidän kombuchamme. Haluamme tehdä parempien valintojen tekemisestä ihmisille mahdollisimman helppoa.

 

Kuvaisin tilannettani jossain määrin siihen, miten unelmapaikan saanut ammattiurheilija pelaa työkseen. Olen unelmatyössäni, kun pääsen auttamaan ihmisiä elämäntapamuutoksissa ja innostamaan heitä tekemään parempia valintoja. Nuo valinnat kuuluvat jokaiselle. Toivon, että tulevaisuudessa pääsemme tekemään entistä enemmän hyväntekeväisyyttä erityisesti lasten ja nuorten liikunnan parissa.

 

Haluamme olla Suomen johtava hyvinvointibrändi. Eikä Puhdistamon tarvitse rajoittua vain Suomen rajojen sisälle: kiikarissamme ovat myös muut Pohjoismaat. Avasimme Pureness.se -verkkokaupan Ruotsissa vuonna 2020, mikä on ensiaskeleemme kohti kansainvälistymistä.

 

Puhtaus, lisäaineettomuus ja korkealaatuiset raaka-aineet ovat arvoja, jotka puhuttavat ihmisiä ympäri maailman. Jos pystymme muuttamaan ihmisten kulutustottumuksia kohti parempia valintoja Suomessa, pystymme samaan myös monessa muussa maassa.

”Minulla on vahva halu tehdä asioista sujuvia”

Viivi Kangas
Kehityspäällikkö / Development manager

Kehityspäällikkö Viivin työn ytimessä on kyky hahmottaa isompia kokonaisuuksia ja kehittää työnteon prosesseja kokonaisuus huomioon ottaen. Kaikkien työnteko helpottuu, kun ihmiset ymmärtävät paremmin oman työnsä prosessia ja sitä, mihin aikaa kulutetaan. ”Puhdistamolla työskentelyssä minua inspiroi etenkin työyhteisömme joustavuus. Koen, että voin aidosti vaikuttaa yrityksemme asioihin: kaikki on mahdollista, kun vain osaa perustella, miksi asiat kannattaisi hoitaa toisin.

Lue lisää

Minulla on vahva halu tehdä asioista sujuvia: on kaikkien kannalta parempi, että hommat saadaan kerrasta maaliin. Työni on ongelmanratkaisua ja ihmisten tekemän työn näkyväksi tekemistä: kaikkien työnteko helpottuu, kun he ymmärtävät paremmin oman työnsä prosessia ja sitä, mihin aikaa kulutetaan.

Puhdistamolla työskentelyssä minua inspiroi etenkin työyhteisömme joustavuus. Koen, että voin aidosti vaikuttaa yrityksemme asioihin: kaikki on mahdollista, kun vain osaa perustella, miksi asiat kannattaisi hoitaa toisin. Opin jatkuvasti uutta, ja olen saanut paljon vastuuta isoissakin kokonaisuuksissa.

Yksi isoimmista kehitysprojekteistani on ollut uuden lähettämön suunnittelu ja toteutus. Laajensimme vuoden 2020 syksyllä varastotilojamme, ja uusi lähettämötoimintaan varattu alue on pinta-alaltaan kolminkertainen verrattuna entiseen. Se on valtava muutos aiempaan – ja ennen kaikkea muutos, joka helpottaa kaikkien työtä. Seuraava suuri projektini on uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto.

Minulle on luontaista katsoa aina eteenpäin ja parempaan. Puhdistamo on jatkuvassa muutoksessa, ja yksi osa työstäni on puhua ihmisiä mukaan muutokseen. Vanhoja tottumuksia voi olla toisinaan epämukavaa muuttaa, mutta kun muutos on tehty, harva haluaa enää palata takaisin vanhaan. Tärkeintä on tehdä muutosta yhdessä erilaisia näkökulmia kuunnellen ja löytää ratkaisut, jotka palvelevat paitsi Puhdistamon myös Puhdistamolaisten kehitystä parhaiten.

Olemme ylpeitä tuotteidemme laadusta ja siitä, minkälaisia tuotteita meiltä maailmalle lähtee. Laatu on Puhdistamolla kaikkien yhteinen juttu ja kaikille yhtä lailla tärkeää. Laatu syntyy prosesseista, ja minun työni on yhdessä työntekijöiden kanssa mahdollistaa heille parhaat mahdolliset työskentelytavat ja työvälineet.

”On innostavaa nähdä, että ihmiset kaipaavat aidosti parempia vaihtoehtoja”  

Iida Tilvis
Markkinointikoordinaattori / Marketing Coordinator  

Iida on tottunut markkinointikoordinaattorin työssään nopeisiin käänteisiin ja multitaskaamiseen. Markkinointitiimissä syntyvät sisällöt, jotka näkyvät monipuolisesti kuluttajille aina kaupan hyllyillä olevista pakkauksista verkkosivuihin, sosiaaliseen mediaan sekä messutapahtumiin. ”Pidän vaihtelevista työtehtävistä ja siitä, että jokainen päivä on erilainen.”

Lue lisää

Työnimikkeeni mukaisesti koordinoin projekteja ja tapahtumia – eli käytännössä pidän huolen siitä, että sovitut työtehtävät hoituvat ja kaikilla tiimini jäsenillä on työhön tarvittavat avaimet käsissään. Toimin myös linkkinä oman tiimini ja muun organisaation välillä. Markkinointikoordinaattorin työ on aikamoista multitaskaamista, mikä sopii itselleni, sillä pidän vaihtelevista työtehtävistä ja siitä, että jokainen päivä on erilainen. Ajoittainen kiirekään ei haittaa: koen toimivani tehokkaasti paineen alla. Yhdessä tekemisessä on valtava voima. I love me -messut ovat yksi vuoden suurimmista tapahtumista, joka työllistää koko Puhdistamoa. Kun kaikki tekevät yhdessä kovaa duunia, hitsautuu itsekin aivan eri tavalla yhteen tiimin kanssa. Keräännymme joka aamu yhteen ja huudamme tsemppihuudot ennen päivän aloitusta. Messujen tunnelma on aivan omanlaisensa. On mahtavaa päästä tapaamaan asiakkaita kasvotusten ja kuulemaan heidän ajatuksiaan sekä kokemuksiaan tuotteistamme.

 

Odotan Puhdistamon tulevaisuudelta todella paljon. Kasvamme hurjaa vauhtia, ja uskon, että meissä on valtavasti potentiaalia. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, uskon aidosti, että olemme tekemässä merkittävää kulttuurinmuutosta elintarvikealalla. Tämä on nähty jo Luomu Kombuchamme sekä luonnollisten energiajuomiemme osalta, jotka molemmat ovat olleet isoja hittejä kuluttajien keskuudessa. On myös innostavaa nähdä, että kysyntä tällaisille tuotteille on olemassa: ihmiset kaipaavat aidosti parempia vaihtoehtoja perinteisten virvoitusjuomien tilalle.

 

Luonnolliset energiajuomamme ovatkin itselleni sydämenasia. Olen aikamoinen kahvinlitkijä, mutta pyrin korvaamaan sen energiajuomillamme. Ne ovat aidosti hyvänmakuisia, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty lainkaan synteettisiä ainesosia. Minulle on tärkeää, että voin seisoa täydellä sydämellä edustamiemme tuotteiden takana.  

“Tarkkuus ja huolellisuus on itselleni luontaista”

Iina Sirainen
Tuotannon työntekijä / Production worker

Jokainen Puhdistamolta lähtevä kapselituote tarkastetaan käsin, jotta tuotteet vastaavat Puhdistamon laatuvaatimuksia. Tuotannossa työskentelevän Iinan mukaan työ linjastolla vaatii paitsi tarkkuutta ja huolellisuutta myös pitkäjänteisyyttä. “Omaan tekemiseen tulee suhtautua vakavasti, vaikka töissä hauskaa ja leppoisaa onkin.”

Lue lisää

Laatu on Puhdistamolla kaiken keskiössä, ja se näkyy erityisen selvästi omassa työssäni tuotannossa. Ajan etikettikonetta, ja vastaan myös pakkaustemme jälkituotannosta: jokainen tuote tarkastetaan käsin, jotta etiketit ovat suorassa kuten pitääkin.

 

Tuotannossa täytyy olla todella tarkka ja huolellinen, joka päivä – silloinkin, kun itsellä olisi huonompi hetki tai väsyttää. On meidän vastuullamme, että Puhdistamolta lähtee tasalaatuisia tuotteita. Omaan tekemiseen tulee suhtautua vakavasti, vaikka töissä hauskaa ja leppoisaa onkin.

 

Tarkkuus ja huolellisuus on itselleni luontaista. Vapaa-ajallani kokoan 3D-palapelejä, mikä vaatii myös valppautta. En ole kuitenkaan perfektionisti tai nipottaja, jonka hyllyt olisivat kotonakin sotilaallisessa järjestyksessä. Sen tosin myönnän, että kyllä minä toisinaan kaupassa käydessäni olen käynyt suoristamassa meidän purkkirivistöjämme, jos olen huomannut jonkin olevan vinksallaan.
 

Puhdistamolla on hyvä eteenpäin menemisen meininki. Aloitin työt Puhdistamolla kolme vuotta sitten, ja tuona aikana tuotanto on läpikäynyt useita muutoksia. Tiloja on remontoitu ahkerasti ja konekantaa uudistettu. Kasvua tulee niin paljon, että tuotantoa on ollut pakko tehostaa ja laajentaa. Tämä on tarkoittanut myös paljon muutoksia meille työntekijöille, mutta nuo muutokset ovat olleet positiivisia: on hienoa nähdä, että kysyntä kasvaa.
 

Tunnelma työpaikallamme on rento ja välitön. Aina kun tarvitsee apua, sitä myös saa, pyytämättäkin – niinkin pienissä asioissa kuin oven avaamisessa, kun itsellä on paljon tavaraa kannettavana. Huomioimme toisiamme puolin ja toisin. On myös mukavaa, että työntekijöitä muistetaan pienin arjen piristyksin kuten bingolla tai pitsaperjantailla.

 

Pidän siitä, että saan työskennellä itsenäisesti. Puhdistamolla työntekijöille uskalletaan aidosti antaa vastuuta: kaikkea ei tarvitse tarkistaa ja varmistaa, vaan työpanokseemme aidosti luotetaan. Saan myös hyvää mieltä siitä, että valmistamamme tuotteet kuten vitamiinit ovat ihmisille todella tärkeitä. On mukavaa tietää, että asiakas kävelee kauppaan ja valitsee hyllystä meidän D-vitamiinimme, koska se on hänen mielestään valikoiman paras tuote.

“Luottamus syntyy aitoudesta”

Jere Laiho
Avainasiakkuuspäällikkö / Key Account Manager  

Avainasiakkuuspäällikkö Jere on ollut mukana Puhdistamolla alkutaipaleelta asti ja nähnyt aitiopaikalta yrityksen kasvun pienestä superfood-nörttien verkkokaupasta yhdeksi Suomen suurimmista hyvinvointibrändeistä. “Uskon, että Puhdistamon suurin myyntivaltti on aitous – niin tuotteidemme kuin myyjiemme osalta. Myyjämme ovat maanläheisiä ja helposti lähestyttäviä.”

Lue lisää

Kun aloitin työt Puhdistamolla vuonna 2014, meillä oli vain kolme myyjää, jotka hoitivat puhelinmyyntiä ja kiersivät tapaamassa asiakkaita ympäri Suomen. Tänä päivänä Puhdistamon tiimissä on jo parikymmentä myyjää, ja tuotteemme löytyvät suurimmista marketeista kautta maan. On ollut mahtavaa olla mukana rakentamassa Puhdistamon tarinaa yrityksen ensiaskelista asti.
 

Myyjiin liitetyt stereotypiat ovat toisinaan melko yksioikoisia, mutta todellisuudessa ei ole olemassa vain yhdenlaista myyjää. Olen kuvaillut monesti asiaa siten, että myyjät ovat kuin taiteilijoita: jotkut piirtävät lyijykynällä, toiset maalaavat, toiset veistävät. Lopputulos on pitkälti sama, mutta ihmiset päätyvät siihen eri reittejä. Itse tykkään porautua syvälle tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin: sitä kautta koen pystyväni tekemään työni vakuuttavasti, niin itselleni kuin asiakkaillenikin. Vuosien aikana asiakkaat ovat tulleet todella tutuiksi, ja tunnen tuotteemme läpikotaisin.  
 

Uskon, että Puhdistamon suurin myyntivaltti on aitous – niin tuotteidemme kuin myyjiemme osalta. Myyjämme ovat maanläheisiä ja helposti lähestyttäviä, ja jokainen luo mielellään henkilökohtaiset suhteet omiin asiakkaisiinsa. Kyse on luottosuhteesta: aitoon ihmiseen on helpompi luottaa, ja häneltä on myös helpompi ostaa tuotteita sekä pyytää apua tarpeen tullen. Toinen valtti on se, että myyjämme ovat sitoutuneita työhönsä ja uskovat aidosti Puhdistamon tuotteisiin.

 

Usean tuotteemme takana on hieno tarina, josta on ilo kertoa asiakkaillemme. Yksi hyvä esimerkki on Puhdistamon raakasuklaa, joka valmistetaan jaloimmasta ja arvostetuimmasta Arriba Nacional ’Fino De Aromasta’, joka tulee meille kaakaon pääkaupungista Ecuadorista. Kaakaoviljelijät ovat usein sosioekonomisen luokan pohjalla, eivätkä monet heistä osaa lukea tai laskea. Puhdistamo on mukana noin 5000 perheen koulutusohjelmassa, jonka kautta viljelijöiden lapset pääsevät kouluun ja opiskelemaan biodynaamista viljelyä. Lapset saavat käydä koulua, mutta pääsevät myös auttamaan perhettään viljelyksillä. Kun sukupolvi vaihtuu, viljelijöiden lapset voivat jatkaa viljelyä entistä kestävämmällä tavalla. Maksamme myös kaakaosta viljelijöille reilua hintaa, joka mahdollistaa ihmisoikeuksia ja ympäristöä kunnioittavat tuotantotavat.
 

Puhdistamolla on ollut jo pitkään alalla laadun edelläkävijän maine. Asiakkaamme arvostavat sitä, että innovoimme rohkeasti uutta ja tuomme markkinoille aiemmin näkemättömiä, kiinnostavia tuotteita. On myös meille myyjille innostavaa päästä kertomaan uusista tuotteista ja kouluttamaan ihmisiä. Innostus on tarttuvaa: saankin erityisesti onnistumisen tunteita siitä, kun onnistumme tuotteillamme innostamaan ihmisiä parempiin valintoihin.

Tule osaksi menestystarinaa
ja mahtavaa porukkaa!

Uusien trendien suunnittelu ja toteutus Lempäälässä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Lue lisää

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Puhdistamon arvot

Laatu on
kulmakivemme

Reilu ja rakentava
kulttuuri

Innosta muita
ja luo uutta

Soita tai laita meille viestiä!

Henri Valonen

Toimitusjohtaja /
CEO

henri.valonen@puhdistamo.fi

Joni Inkinen

Kaupallinen johtaja
Domestic / Suomi

joni.inkinen@puhdistamo.fi

Hanna Heikurainen

Markkinointijohtaja /
Marketing Director

050 371 6337
hanna.heikurainen@puhdistamo.fi

Jukka Uusitalo

Myyntipäällikkö /
Sales manager

jukka.uusitalo@puhdistamo.fi

Jere Laiho

Avainasiakaspäällikkö /
Key Account Manager

045 1798 906
jere.laiho@puhdistamo.fi

Jasmine Inkinen

Myyntiedustaja /
Etelä-Suomi

044 516 0788
jasmine.inkinen@puhdistamo.fi

Ville Makkonen

Myyntiedustaja /
Länsi- ja Itä-Suomi

040 5083 660
ville.makkonen@puhdistamo.fi

Matias Simontaival

Myyntiedustaja /
Länsi- ja Keski-Suomi

050 499 1150
matias.simontaival@puhdistamo.fi

Kimmo Ranta-Eilola

Myyntiedustaja /
Pohjois-Suomi

045 673 5358
kimmo.ranta-eilola@puhdistamo.fi

Krister Wihinen

Riku Calderón

Operatiivinen johtaja /
COO

040 722 9769‬
aki.kannisto@puhdistamo.fi

Krister Ehrlund

Verkkokauppa päälikkö /
E-commerce manager

045 1100 400
krister.ehrlund@puhdistamo.fi

Iida Tilvis

Markkinointikoordinaattori /
Marketing Coordinator

040 0416 567
iida.tilvis@puhdistamo.fi

Hanna Heikkinen

Sisällöntuottaja /
Content Producer

044 341 2845
hanna.heikkinen@puhdistamo.fi

Jelena Vapaavuori

Graafinen suunnittelija /
Graphic designer

045 131 9686
jelena.vapaavuori@puhdistamo.fi

Saara Savunen

Laskentapäällikkö /
Accounting Manager

050 5330 145
saara.savunen@puhdistamo.fi

Aino Lantela

Pia Kokko

Myyntineuvottelija /
Sales negotiator

010 3388 713
pia.kokko@puhdistamo.fi

Laura Watia

Asiakaspalvelu /
Customer service

010 3388 713
laura.watia@puhdistamo.fi

Saara Viik

Asiakaspalvelu /
Customer service

010 3388 713
saara.viik@puhdistamo.fi

Heikki Karivuo

Menekinedistäjä /
Etelä-Suomi

044 3497 377
heikki.karivuo@puhdistamo.fi

Jaakko Majanen

Menekinedistäjä /
Etelä-Suomi

050 4499 406
jaakko.majanen@puhdistamo.fi

Heidi Vaajanen

Varasto & Lähettämö /
Warehouse & Shipping

045 1111 171
heidi.vaajanen@puhdistamo.fi

Jenna Toivainen

Varasto & Lähettämö /
Warehouse & Shipping

040 220 6005
jenna.toivainen@puhdistamo.fi

Pirketta Niskanen

Tuotekehityspäälikkö /
R&D Manager

0400 189 356
pirketta.niskanen@puhdistamo.fi

Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo