Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Puhdistamo Athletes and Ambassadors

Tutustu Puhdistamon jengiin! Puhdistamo Athletes and Ambassadors -tiimimme koostuu Suomen eturiviin kuuluvista huippu-urheilijoista sekä urheilu- ja hyvinvointivalmentajista.

Puhdistamo Athletics -tuotteet

Puhtaimmista raaka-aineista syntyy laadukas urheilulisäravinnesarja

Haluamme viedä urheilulisäravinteet uudelle tasolle ja valmistaa korkealuokkaisia tuotteita, jotka eivät sisällä turhia lisäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita. Tähän tavoitteeseen vastaa Puhdistamo Athletics, joka on puhtaista raaka-aineista valmistettu urheilulisäravinnesarja.

Puhdistamo Athletics -tuotteet on suunniteltu tukemaan tehokasta treeniä sekä palautumista. Jokaisen tuotteen ravintoarvot on optimoitu tarkasti vastaamaan urheilijan tarpeisiin. Laadusta ja puhtaudesta tinkimättä olemme valmistaneet myös aidosti herkullisen makuisia tuotteita. Puhdistamo Athletics -tuotteiden maku syntyy aina luontaisista aromeista.

Löydät valikoimastamme niin aminohapot tehokkaan treenin tukemiseen, proteiinit kokonaisvaltaiseen palautumiseen kuin elektrolyyttijauheet nesteytykseen. Ja tämä kaikki on vasta alkua: Puhdistamo Athletics -tuoteperhe tulee kasvamaan tulevaisuudessa useilla mielenkiintoisilla uutuuksilla.

Suorituskyky on monen asian summa. Kun opit kuuntelemaan kehosi tarpeita, osaat antaa sille myös sen tarvitsemia rakennuspalikoita. Yksi asia, johon voit vaikuttaa, on laadukas, puhdas ja monipuolinen ravinto sekä juuri sinun kehosi tarvitsemat lisäravinteet. Me uskomme, että kun tuote on laadukas, tunnet eron olossasi ja suorituskyvyssäsi.

Päivitä urheilulisäravinteesi uudelle tasolle!

Aminohapot

Proteiinit muodostuvat aminohapoista, joista on hyötyä treenistä palautumisessa sekä lihaskasvussa. Proteiineissa on 20 erilaista aminohappoa. Näistä yhdeksän on välttämättömiä aminohappoja, joita ihmisen on saatava ravinnosta, sillä keho ei pysty niitä itse tuottamaan. Ihmiskehon on tärkeää saada riittävästi kaikkia välttämättömiä aminohappoja, ja erityisesti urheilijoiden voi olla aiheellista täydentää ruokavaliotaan aminohappotuotteilla.

Puhdistamon aminohappotuotteet on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ilman mitään kompromisseja. Ei sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita! Jauheseostemme aminohapot imeytyvät puhtaan muotonsa ansiosta elimistöön tehokkaasti ja vatsaa ärsyttämättä, sillä aminohapot ovat jo valmiiksi vapaassa muodossa.

Nämä tuotteet antavat treeniin kaipaamaasi energiaa ja pitävät sinut liikkeessä!

Proteiinit

Proteiinit eli valkuaisaineet ovat suoja- ja energiaravintoaineita, jotka toimivat lihasten ja luuston, kudosten ja elinten rakennusaineena. Proteiinit toimivat myös elimistön immuunipuolustuksessa muun muassa vasta-aineina ja kuljettavat ravintoaineita veressä. Riittävä proteiininsaanti on tärkeä osa terveellistä ruokavaliota. Aktiivisesti liikkuvalla proteiinintarve kasvaa, eikä tavallinen ruoka välttämättä riitä urheilusta palautumiseen – etenkin, jos tavoitteena on kasvattaa kehon lihasmassaa.

Puhdistamon proteiinit valmistetaan puhtaista ja huolellisesti valikoiduista ainesosista. Proteiinijauheemme eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – eivät myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita.

Nesteytys

Treenatessa ja hikoillessa kehomme menettää nestettä kiihtyneellä nopeudella, kuten myös ravintoaineita ja elektrolyyttejä. Riittävä nesteytys pitää suorituskyvyn kunnossa. Nesteytys vaikuttaa erityisesti lämmönsäätelyyn ja siihen, miten raskaaksi treenin kokee. Nestetasapainon merkitys kasvaa entisestään helteisellä ilmalla.

Urheilijan on tärkeää nauttia treenatessa muutakin kuin vettä. Puhdistamon tarkasti laaditut elektrolyyttijauheet ja 100 % luonnollinen kookosvesi pitävät huolta riittävästä nesteytyksestä ja energiansaannista raskaan treenin aikana. Puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet takaavat, että kehosi saa juuri sen tarvitsemat rakennuspalikat tehokkaaseen treeniin ilman keinotekoisia makeutusaineita.

Palautuminen

Palautuminen on välttämätön osa liikuntaa ja etenkin tavoitteellista harjoittelua. Kehitystä ei tapahdu ilman treeniä, mutta ei myöskään ilman riittävää palautumista. Sanonta “lihas kasvaa levossa” pitää todella paikkansa: rankan treenin jälkeinen anabolinen tila eli kasvuvaihe voi kestää jopa viisi päivää. Valitse treenisi tueksi puhtaat lisäravinteet, jotka edistävät kudosten kasvua.

Palautuminen ja magnesium kulkevat käsi kädessä. Magnesium on yksi elimistön tärkeimmistä elektrolyyteistä, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja lihasten sekä hermoston normaalia toimintaa. Magnesium myös vähentää väsymystä ja uupumusta. Olemme valinneet magnesium-tuotteisiimme parhaimmat mahdolliset magnesiumin muodot, jotka imeytyvät tehokkaasti ja vatsaystävällisesti.

Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo