Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Puhdistamo Pharman tarina

Nykyajan ihmiselle suunniteltu kokoelma puhtaita kotimaisia vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita ja erityisvalmisteita.

Me Puhdistamolla uskomme, että tänä päivänä yleisiä ravintoaineiden puutoksia voidaan monipuolisen ruokavalion ohella täydentää myös vitamiinivalmisteilla.  

Jotta vitamiinit kuitenkin oikeasti toimivat, ne täytyy päivittää nykyaikaan ja tehdä kunnolla – eikä vain vähän sinne päin.  

Päätimme ryhtyä tuumasta toimeen. Tuloksena syntyi kokoelma huippulaadukkaita vitamiineja ja ravintolisiä.

UUSIN TUTKIMUSTIETO

Toimivat reseptit, jotka pohjautuvat uusimpaan tutkimukseen.

PUHTAAT RAAKA-AINEET

Laadukasta tavaraa luotettavilta toimijoilta, jotta jokainen kapseli tekee sen mitä purkissa luvataan.

VALMISTETTU SUOMESSA

Kapseloitu Lempäälässä ilman täyteaineita tai muuta ylimääräistä. Erityistapauksissa, kuten krilliöljyn kohdalla, tuote valmistetaan luotettavan kumppanin tiloissa tuoreuden ja laadun takaamiseksi.

Puhdistamo Pharman -sarjan keskiössä on neljä uutuustuotetta: nykyajan tarpeisiin suunniteltu Smart Multi -monivitamiini, sekä vastustuskykyä tukeva ImmoBoost, energiantuotantoa tehostava EnergyBoost ja tulehdusten hillintää edistävä InflaCare.  

Uutuuksien lisäksi apteekkarit hyväksyivät innoissaan valikoimiinsa myös muita Puhdistamon vitamiini-, kivennäis- ja hivenainevalmisteita. Niinpä löydätkin tästä päivästä eteenpäin suositut magnesium-, sinkki-, D-vitamiini-, B12-vitamiini- ja Omega-3 -valmisteemme myös apteekeista, Pharma-brändin alta. Apteekkiversiot näistä tuotteista ovat identtisiä nykyisten Puhdistamo-brändin alta löytyvien tuotteiden kanssa.

Oletko valmis kokeilemaan nykyajan tarpeisiin suunniteltuja vitamiineja?

Puhtaat faktat terveydestä ja hyvinvoinnista
suoraan sähköpostiisi.

Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo