Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Puhdistamo ja HAVU Gaming yhteistyöhön

Puhdistamo ja suomalainen esports -organisaatio HAVU Gaming ovat aloittaneet yhteistyön.Vuonna 2017 perustettu HAVU Gaming on kehittynyt muutamassa vuodessa yhdeksi Suomen suurimmista esports -toimijoista. HAVUlla on kilpapelijoukkueet CSGO:ssa sekä NHL:ssä. Maailmanlistalla CSGO:ssa joukkue on tällä hetkellä top 20 -listalla.Molempien yrityksien toimitusjohtajat kävivät avaamassa yhteistyön syntyä ja taustoja HAVU:n YouTube kanavalla. Käy katsomassa video tästä:

— Me molemmat haluamme pelata tyylillä omalla alallamme. Meille Puhdistamolaisille on ollut aina hirveän tärkeää, että yhteistyökumppanuutemme kantavat samaa arvomaailmaa mitä me itse kannamme. Haluamme tukea suomalaista kilpapelaamista ja olla mukana HAVUn matkassa maailman huipulle, kertoo Puhdistamon toimitusjohtaja Henri Valonen.

Suunnitelmia on tehty tälle vuodelle hyvillä mielin. Yhteistyön yksi tärkeimmistä teemoista HAVU:lle on terveellisempi e-urheiluyhteisö.— Me HAVU Gaminginä halutaan olla rakentamassa terveellisempää ja ammattimaisempaa e-urheiluskeneä. Puhdistamo on tässä loistava kumppani ja tavoitteet yhteistyölle on asetettu korkealle, kommentoi HAVU Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen kumppanuutta.

Puhdas, laadukkaista raaka-aineista valmistettu ravinto on merkittävässä roolissa pelaajan suorituskyvyn rakentamisessa. Puhdistamo tukee HAVU Gamingin pelaajia muun muassa tarjoamalla heille laadukkaat suorituskykyä ja palautumista tukevat tuotteet ravintolisistä terveellisiin juomiin ja välipaloihin.

Tutustu HAVU Gamingiin: https://havu.gg

Lisätiedot:

Henri Valonen
toimitusjohtaja / Puhdistamo
044988 6869 - henri.valonen@puhdistamo.fi

Hanna-Maaret
Heikurainen, markkinointijohtaja /Puhdistamo
0503716337 - hanna.heikurainen@puhdistamo.fi

Lasse Salminen
toimitusjohtaja / Havu Gaming
040 5490312 - lasse@havu.gg

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood-brändi ja innovatiivinen hyvinvointiyritys, joka tunnetaan erityisesti intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisestaan puhtaaseen ravintoon ja laatuun. Tuomme maailman ravintorikkaimpia ruoka-aineita niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Valmistamme laadukkaita, lisä- ja täyteaineettomia ruokatuotteita, juomiaja lisäravinteita, jotka ovat saatavilla kattavasti ympäri Suomen. Tavoitteenamme on luoda helposti lähestyttävää hyvinvoinnin kulttuuria ja innostaa jokaista, joka haluaa saavuttaa terveellisemmän elämäntyylin. Koe hyvinvoinnin uusi taso!

HAVU Gamingon suomalainen esports -organisaatio, joka on perustettu huhtikuussa 2017. Muutamassa vuodessa seura on kehittynyt yhdeksi Suomen suurimmista esports -toimijoista. HAVUlla on kilpapelijoukkueet CSGO:ssa sekä NHL:ssä. Maailmanlistalla CSGO:ssa joukkue on tällä hetkellä top 20 -listalla.


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo