Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Kotimainen Puhdistamo nappaa toimitusjohtajakseen huippubrändien parissa marinoituneen tekijän – lisää vauhtia kasvuun ja kansainvälistymiseen

Terveyttä tukevista tuotteistaan tunnettu kotimainen Puhdistamo tähtää kansainvälisille markkinoille ja vahvaan kasvuun. Ruotsista maailmanvalloituksensa aloittanut yritys lähtee nyt laajentamaan toimintaansa myös muualle Eurooppaan. Kasvua luotsaamaan on palkattu monien kansainvälisten huippubrändien parissa työskennellyt uusi toimitusjohtaja Carl-Gustaf Elfving.

Elfving siirtyy Puhdistamon palvelukseen Ruotsista, jossa hän on viime vuosina toiminut hyvinvointialan yritysten neuvonantajana sekä ruotsalaisen Foodtech VC:n Nicoyan portfolioyrityksen toimitusjohtajana. Elfvingillä on pitkä historia globaalien huippubrändien parista. Aiemmin hän on työskennellyt mm. luksusbrändeistään tunnetulla Louis Vuitton Moët Hennessyllä (LVMH), Unileverilla, L'orealilla ja The Walt Disney Companyllä.

Puhdistamon nykyinen toimitusjohtaja Henri Valonen, jonka johdolla Puhdistamo on yli tuplannut liikevaihtonsa, jatkaa yhtiön johtoryhmässä.

– Olemme systemaattisesti rakentaneet Puhdistamon kansainvälistymistä jo useamman vuoden ajan. Lanseerasimme tuotteet Ruotsissa keväällä 2020, ja ne saivat markkinalla erinomaisen vastaanoton. Nyt on aika laittaa kansainvälistymiseen isompi vaihde silmään, ja Carl-Gustaf Elfving on juuri oikea henkilö viemään Puhdistamoa kohti tätä seuraavaa vaihetta, Valonen sanoo.

– Puhdistamon kansainvälinen kiinnostavuus houkuttelli. Yrityksen missio on auttaa ihmisiä panostamaan terveyteensä, ja kun se yhdistyy laadultaan tinkimättömiin tuotteisiin, on kokonaisuus todella kiehtova. Tuotteet ovat jo nyt osoittaneet kansainvälisen kilpailukykynsä ja onkin mahtavaa päästä mukaan rakentamaan yritystä, josta suomalaiset voivat olla ylpeitä, Elfving toteaa.

Tavoitteena liikevaihdon tuplaaminen myös kansainvälisillä markkinoilla

Ruotsi on tällä hetkellä hyvässä kasvussa ja sen osuus tulee kuluvalla tilikaudella nousemaan yli 10 prosenttiin konsernin liikevaihdosta. Ruotsin lisäksi yhtiö aikoo tulevaisuudessa rakentaa myös muuta kansainvälistä markkinaa. Seuraavaksi tavoitteena on koko konsernin liikevaihdon kaksinkertaistaminen.

Puhdistamon tuotteet kulkevat Ruotsissa Pureness-brändin alla. Elfving näkee, että myös Ruotsin markkinasta on vielä paljon otettavaa.

– Puhdistamo on aina tähdännyt maailmanluokan tuotteisiin, minkä vuoksi kansainvälistyminen tuntuu todella luonnolliselta. Lähdemme nyt isolla vaihteella haastamaan kansainvälisiä pelureita heidän omilla pelikentillään. Juuri nyt kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen on maailmalla iso megatrendi, ja meillä on sitä tukevat tuotteet valmiina.

– Ruotsi oli siinä mielessä kiinnostava paikka aloittaa, että markkina koetaan alalla yleisesti erittäin haastavaksi. Ruotsissa punnitaan toden teolla, onko brändi aidosti kansainvälisesti kilpailukykyinen. Me onnistuimme ja lähdemme itsevarmoina viemään tarinaamme eteenpäin, Valonen jatkaa.  

Carl-Gustaf Elfving

● Siirtyy Puhdistamon palvelukseen Ruotsista Foodtech VC:n Nicoyan portfolioyrityksen toimitusjohtajan tehtävistä.

● Työskennellyt aiemmin muun muassa LVMH:lla, Unileverillä, L'orealilla ja The Walt Disney Companyllä.

● Aloittaa tehtävässään Puhdistamolla 13.2.2023.

● Lähtee viemään Puhdistamoa kohti kansainvälistä menestystä ja tuplaamaan yhtiön liikevaihdon.


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo