Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Eero Markkanen

Jalkapalloilija, Orange County Soccer Club

Mistä sun suorituskyky koostuu?

Mun suorituskyky syntyy palautumisesta, ravinnosta ja oheisharjoittelusta. Prosenteissa antaisin noin 40/40/20 näille kolmelle osa-alueelle.

Oheisharjoitteluni koostuu saliharjoittelusta, ennen lajiharjoituksia tehtävistä aktivoinneista ja palauttavista harjoituksista. Tärkeimpänä pidän kuitenkin palautumista, lepoa sekä hyvää ja terveellistä ravintoa. Myös palauttava harjoittelu ja hieronta auttavat palautumaan paremmin treenien rasituksista.

Ennen peliä tykkään ottaa rennosti ja yleensä syön samalla tavalla joka pelipäivänä. Jos peli on myöhään illalla, todennäköisesti nukun myös päiväunet.

Omalla suorituskyvyllä on iso merkitys myös koko joukkueelle, koska hyökkääjän tärkein tehtävä on tehdä maaleja. Jos onnistun tässä, joukkueella on parempi mahdollisuus voittaa pelejä.

Mitä asioita voisit vielä parantaa suorituskyvyssäsi?

Vuosien varrella olen oppinut kuuntelemaan omaa kehoani niin hyvin, että tiedän täysin, miten pystyn palautumaan ja valmistautumaan peleihin parhaalla mahdollisella tavalla. Huippujalkapalloilijan täytyy olla nopea, vahva ja kestävyysominaisuuksiltaan erinomainen.

Tällä hetkellä omasta mielestä ainoa parannettava asia on lisäravinteiden käyttö, johon Puhdistamo tarjoaa loistavat mahdollisuudet!

Mitkä tuotteet ovat suosikkejasi paremman suorituskyvyn tavoittelussa?

Tällä hetkellä oma suosikkini on elekrolyyttijauhe, joka auttaa pitämään nestetasapainot kohdillaan. Tykästyin heti raikkaisiin makuihin! Lisäksi käytässäni on erilaisia vitamiineja ja Tripla Magnesiumia.

Eeron Top 3 tuotteet:

Sold out

Sold out

Sold out

Tutustu Puhdistamo Athletics -tuotesarjaan


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo