Tuote lisätty suosikkeihin
Tuote poistettu suosikeista
Nopeat toimitukset 1-3 arkipäivää
Puhtaat ja laadukkaat hyvinvointituotteet
FIN FI-lippu

Joakim Kemell

Jääkiekkoilija, JYP
🏆 Alle 18-vuotiaiden MM-kilpailut 2021

Saavutuksia:

🏆 Alle 18-vuotiaiden MM-kilpailut 2021
🏆 Hlinka Gretzky Cup 2021, joukkueen paras maalintekijä
 

Miten kiinnostuit jääkiekosta?

Kaikki alkoi 2-vuotiaana, kun sain ensimmäistä kertaa luistimet jalkaan ja lähdin jäälle vanhempieni kanssa. Siitä ensimmäisestä kerrasta lähtien olen aina halunnut ja tykännyt pelata jääkiekkoa. Pienestä asti olen halunnut tehdä maaleja, ja sitä kautta päädyin hyökkääjäksi.

Mistä sun suorituskyky koostuu?

Suorituskykyni koostuu pitkälti perusasioista, eli muun muassa unen, ruoan ja levon pitää olla kunnossa. Nuo asiat ovat itselleni hyvin tärkeitä, ja vaikuttavat jokapäiväiseen urheiluun, treeneihin ja peleihin, jos eivät ole kunnossa.

Lisäksi henkinen ja fyysinen valmistautuminen on tärkeää, jotta saan kaiken irti itsestäni joka päivä. Peleissä henkinen valmistautuminen korostuu itselläni vielä enemmän.

Mitä asioita voisit vielä parantaa suorituskyvyssäsi?

Parantaa voisin vielä keskittymistäni juuri siihen juttuun, mitä teen. Ettei tulisi tilanteita, jossa ajatukset karkailisivat muualle, vaan pysyisin keskittymään ainoastaan siihen mitä juuri sillä hetkellä teen. Tärkein juttu on juuri, se minkä aikaisemmin jo mainitsin: että uni, lepo ja ruokarytmit pysyvät kunnossa. Vaikka ne on jo aika hyvällä tasolla, niitä voi aina parantaa (ja nuoressa iässä välillä nekin voivat vähän lipsua).

Minkälaisia ominaisuuksia huippujääkiekkoilijalta vaaditaan?

Huippujääkiekkoilijalta vaaditaan hyvät fysiikkaominaisuudet, muun muassa kestävyyttä, räjähtävyyttä, voimaa sekä liikkuvuutta. Psyykkisistä ominaisuuksista periksiantamattomuus, voitonhalu ja halu tehdä töitä ovat tärkeitä.

Jääkiekko on joukkuelaji, ja se vaatii myös sosiaalisia taitoja, kuten myös lajitaitojen jatkuvaa kehittämistä. Toteuttamalla joukkueessa sovittuja asioita on menestyminen mahdollista.

Omiin vahvuuksiini kuuluvat luistelu, laukominen, maalinteko ja kiekollinen peli. Kehitettävää on tietenkin aina kaikessa, mutta itse haluaisin viedä vielä enemmän fysiikkaani eteenpäin.

Mistä saat eniten kiksejä omassa lajissasi?

Joukkueena voittaminen on jääkiekossa hienointa. Siisteintä on tietenkin voittaa ratkaisevia ja tiukkoja pelejä. Myös omista onnistumisista tulee hyvä fiilis ja se tuo lisää itseluottamusta.

Tulevaisuudelta odotan mahdollisimman pitkää ja onnistunutta jääkiekkouraa. Että olisin saanut paljon erilaisia kokemuksia ja saavutuksia, kun ura tulee joskus päätökseen. Tärkein mitä aina toivoo ja mitä nuo asiat edellyttävät, on se, että pysyisi terveenä.

Mitkä tuotteet ovat suosikkejasi paremman suorituskyvyn tavoittelussa?

Käytän päivittäin Puhdistamon Super D-vitamiinia, Tripla Sinkkiä ja Tripla Magnesiumia. Treenipäivinä käytän Heraproteiinia ja usein tulee myös käytettyä elektrolyyttijauhetta. Pelipäivisin juon aina yhden Natural Energy Drink -energiajuoman. Henkilökohtaisia suosikkejani ovat juuri luontaiset energiajuomat ja elektrolyyttijauheet!

Joakimin Top 3 tuotteet:

Sold out

Sold out

Sold out

Tutustu Puhdistamo Athletics -tuotesarjaan


Meidän puolellamme aitaa ruoho on aina vihreämpää.

Seuraa meitä @Puhdistamo